Assistent Accountant Agro

Doen wat je leuk vindt, jezelf zijn en je talent benutten. Bij deze werkgever kan dat. De opdrachtgever  is een informele organisatie en biedt een functie in een prettige werkomgeving. Werken bij hen betekent een mooie balans tussen werk en privé. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor een sociaal leven. Daarnaast worden er regelmatig borrels georganiseerd en kwartaalbijeenkomsten waar je bijgepraat wordt over de laatste interne en externe ontwikkelingen. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. Zo is er de YP, Young Professionals, een ontwikkelprogramma speciaal voor gedreven en enthousiaste collega’s binnen de organisatie. Hierbij kan je van collega’s leren en eigen ideeën inbrengen.

De 3 P’s vormen de kernwaarden van deze werkgever en zijn het DNA, oftewel de specifieke manier van werken: Persoonlijk, met Passie en Professioneel. Deze kernwaarden zijn hét uitgangspunt van het denken en handelen binnen deze organisatie.

Functie-inhoud:

Wil jij als assistent accountant agro écht iets betekenen voor ondernemers in de agrarische sector? Dan is deze functie een mooie kans voor jou!

Deze werkgever is een informeel en kwaliteitsgericht accountantskantoor gevestigd in een prachtig pand in hartje Tilburg en in Baarle-Nassau. Als assistent accountant agro ben je hét gezicht voor de agrarische klanten. Je komt te werken in een leuk team waarbij je werkzaamheden direct erg gevarieerd zijn.

Je wordt betrokken bij bijzondere (deel)opdrachten en wordt al snel meegenomen naar klanten, onder begeleiding van de klantmanager of leidinggevende. Je krijgt hierdoor inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering van de klant, waardoor je zaken goed in hun onderlinge samenhang kunt zien. Je denkt mee met de klant en ondersteunt hen bij het realiseren van hun ambities.

Werkzaamheden:

  • Het op geautomatiseerde wijze voeren van administraties van cliënten in de agrarische sector, het periodiek verstrekken van management informatie middels rapportering en dashboards
  • Het inrichten / beoordelen van administratieve processen
  • Het voorbereiden en onder begeleiding opstellen van de fiscale aangiften, omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
  • Het doen van verbetervoorstellen
  • Afhankelijk van je kennis en ervaring stel je (eenvoudige) jaarrekeningen samen

Functie eisen:

Zij zijn op zoek naar een ondernemende en klantgerichte collega. Je hebt het juiste gevoel en beleving bij de agrarische sector, je spreekt de taal van de agro-ondernemer. Ook ben je nauwkeurig en analytisch. Je hebt een hands-on en no-nonsense mentaliteit. Je wilt graag werken aan je eigen ontwikkeling, maar ook aan die van de organisatie. Daarnaast beschik je over:

  • Bij voorkeur een afgeronde HAS (Hogere Agrarische School) opleiding of HBO Accountancy of Bedrijfseconomie
  • 1 tot 4 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie en/of relevante stage-ervaring
  • Je hebt sterke en aantoonbare affiniteit met de agrarische sector

Wat biedt deze werkgever?

De opdrachtgever biedt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, een gunstige studieregeling en goede doorgroeimogelijkheden.