Commercieel Medewerker Binnendienst

Mijn opdrachtgever is een industriële groothandel van meubelstoffen en meer dan 30 jaar ervaring als leverancier van de zitmeubelindustrie. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in Hilvarenbeek. Vanuit Hilvarenbeek worden de stoffen verstuurd naar klanten in meer dan 20 landen.

Hun collectie wordt door eigen designers met een oog op de toekomstige markttrends ontworpen. De productie van de stoffen vindt zowel in Europa als in het Verre Oosten plaats en wordt door een team van inkopers en productieverantwoordelijken opgevolgd.

Zij werken voortdurend aan de duurzame uitbouw van de lange-termijn relaties met hun klanten en blijven constant inspelen op de marktvraag.

Zij zijn op zoek naar een Commercieel medewerker Binnendienst die vloeiend Engels en Duits spreekt en schrijft. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele orderproces. Van het maken van offertes tot aan de uitlevering van de order. Je staat klanten per mail en telefonisch te woord wat betreft productinhoudelijke vragen, vragen omtrent leveringen, het regelen van samples en draagt zorg voor after sales en retouren. Je ondersteunt de buitendienst bij hun werkzaamheden en legt de communicatie met de klant vast. Je denkt en werkt proactief mee aan het commerciële succes van mijn opdrachtgever.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een commercieel administratieve functie in een B2B branche
  • Goede beheersing van de Nederlandse-, Duitse- en Engelse taal in woord en geschrift
  • Gedegen kennis van MS Office en ERP-systemen
  • Accuraat, nauwkeurig en goed in stellen van prioriteiten
  • Stressbestendig en werken in een hectische functie past je helemaal
  • Teamplayer en collegiaal

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende, inspirerende en verantwoordelijke functie in een dynamische werkomgeving waar kwaliteit en betrouwbaarheid op de eerste plaats staat.

Als Commercieel Medewerker ga je werken binnen een no nonsens cultuur met enthousiaste collega’s waar ruimte is voor ondernemerschap en eigen initiatief.

Als werkgever met visie op de toekomst leggen ze de nadruk op de ontwikkeling van hun medewerkers en willen ze mogelijkheden bieden persoonlijke kwaliteiten te ontplooien om zo de gemeenschappelijke doelen te realiseren.