Gerke vandaag begonnen aan zijn nieuwe uitdaging

Gerke is vandaag gestart in zijn nieuwe baan als Beleidsmedewerker bij Vereniging Verticaal Transport. In deze functie zal hij in diverse interne- en externe commissies in Nederland en Europa vertegenwoordigd zijn om de belangen te behartigen van de verticaal transportsector en haar leden. Om zijn eerste werkdag te vieren heb ik een heerlijke ‘Van Wieringen’ […]

3 jun, 2019
Update

Gerke is vandaag gestart in zijn nieuwe baan als Beleidsmedewerker bij Vereniging Verticaal Transport. In deze functie zal hij in diverse interne- en externe commissies in Nederland en Europa vertegenwoordigd zijn om de belangen te behartigen van de verticaal transportsector en haar leden.

Om zijn eerste werkdag te vieren heb ik een heerlijke ‘Van Wieringen’ taart af mogen geven aan hem. Ik wens Gerke dan ook heel veel succes met zijn nieuwe baan en bedank Lion voor het gestelde vertrouwen in mij.

Mijn toegevoegde waarde

De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat is mijn missie. En dat gaat me al sinds 2008 goed af. Ik heb geen geheim recept, maar besteed veel aandacht aan een goede voorbereiding. Pas met een compleet beeld ga ik aan de slag.

Ik beschik daarnaast over een groot netwerk, ben betrouwbaar en duidelijk in mijn communicatie en ben MyDrives-gecertificeerd. Hiermee kan ik uitstekend matchen op cultuur, drijfveren, skills en persoonlijkheid. Ook ben ik Certified Integrity Specialist, wat mij helpt om te doorzien wat kandidaten en organisaties écht beweegt. En dat is in ieders belang.

Mis geen kans meer