Johan vandaag begonnen in zijn nieuwe baan bij Vogels

Jezelf voorstellen aan nieuwe collega’s gaat net iets makkelijker als je meteen trakteert op iets lekkers. Daarom bezorgde ik vandaag taart bij Johan Bek. Hij gaat bij Vogels Bouwmanagement aan de slag. Succes Johan je gaat je zeker thuis voelen! Dennis bedankt voor jouw vertrouwen en de fijne samenwerking!

30 aug, 2021
Update

Jezelf voorstellen aan nieuwe collega’s gaat net iets makkelijker als je meteen trakteert op iets lekkers. Daarom bezorgde ik vandaag taart bij Johan Bek. Hij gaat bij Vogels Bouwmanagement aan de slag. Succes Johan je gaat je zeker thuis voelen!

Dennis bedankt voor jouw vertrouwen en de fijne samenwerking!

Mijn toegevoegde waarde

De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat is mijn missie. En dat gaat me al sinds 2008 goed af. Ik heb geen geheim recept, maar besteed veel aandacht aan een goede voorbereiding. Pas met een compleet beeld ga ik aan de slag.

Ik beschik daarnaast over een groot netwerk, ben betrouwbaar en duidelijk in mijn communicatie en ben MyDrives-gecertificeerd. Hiermee kan ik uitstekend matchen op cultuur, drijfveren, skills en persoonlijkheid. Ook ben ik Certified Integrity Specialist, wat mij helpt om te doorzien wat kandidaten en organisaties écht beweegt. En dat is in ieders belang.

Mis geen kans meer