Jurist letselschade en aansprakelijkheid

Mijn opdrachtgever in Tilburg is onderdeel van een platform voor juridische dienstverleners. Zij zijn een groeiend juridisch adviesbureau met op dit moment 20 collega’s, verdeeld over drie Legal teams, een team van zeven medewerkers juridische ondersteuning en twee financieel medewerkers. Zij staat haar cliënten bij in juridische geschillen op het gebied van o.a. arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en algemeen verbintenissenrecht. De dienstverlening ondersteunt een grote groep particuliere cliënten en zakelijke partners. Daarbij staat transparantie en een integere werkwijze aan de basis voor een dienstverlening op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Om de verdere groei van het kantoor te realiseren is er een vacature ontstaan voor een Jurist die doelgericht en daadkrachtig is

Functie inhoud:

Ben jij een ervaren jurist met een sterk analytisch vermogen, ben je resultaatgericht en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dan heb je hetzelfde professionele DNA als je toekomstige collega’s. Hun werkwijze kenmerkt zich door het werken in kleine autonome teams aan de beste rechtshulp voor hun cliënten, waarbij je zelf de regie voert over je dossiers. Je wordt hierin secretarieel ondersteund, zodat jij de focus kan houden op je kerntaken.

Het is hun missie om met deze werkwijze steeds weer de klant te verrassen en de zaak op het scherpst van de snede te krijgen. Dit vraagt durf, creativiteit en onderhandelingsvaardigheden maar ook een stevige juridische kennis en uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden.

In hun zelfsturende teams schakelen zij snel en effectief en pakt iedereen de creativiteit, vrijheid én verantwoordelijkheid om zijn werk naar eigen inzicht in te richten. In een fris en hip kantoor, met alle ruimte voor creativiteit en nieuwe manieren van werken.

Functie eisen:

Om goed tot je recht te komen in deze rol en je verder te kunnen ontwikkelen is een juridische opleiding op academisch niveau de basis, met daarop minimaal 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van algemeen verbintenissenrecht én aansprakelijkheidsrecht. Ervaring met letselschade zaken is een pré. Als gedreven Jurist leef je bij het motto “willen is kunnen” als het gaat om het belang van je cliënt. Je ziet kansen en geniet van het succes van een gewonnen zaak. In je werkwijze ben je besluitvaardig en een echte doorpakker.

Wat kun jij verwachten:

Naast het werken aan uitdagende en steeds weer wisselende dossiers, bieden zij je ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een team van professionals die de menselijke maat als uitgangspunt hebben. Ze bieden je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een bonusregeling, deelname aan de wekelijkse bootcamp en flexibele werktijden. Zij hechten veel belang aan een fijne werkplek, daarom bieden ze je een inspirerende en een arbo verantwoorde werkplek met een prachtig uitzicht over Midden-Brabant.

Interesse?

De sollicitatieprocedure bestaat uit drie gespreksrondes. Een persoonlijkheidsanalyse en referentiecheck maken onderdeel uit van de procedure.