Jurist arbeidsrecht & civiel

Mijn opdrachtgever uit Tilburg is een vooruitstrevend juristenkantoor voor ondernemers en particulieren. De mensen die bij deze opdrachtgever werken zijn allemaal ondernemend en praktisch ingesteld. Het is hun drijfveer om klanten snel, duidelijk en daadkrachtig te helpen.

Als Jurist ben je een belangrijke schakel in een team van vier juristen. Je behandelt jouw dossiers van A tot Z, je deelt je kennis en je staat open voor de inzichten van je collega’s. Je voert regie over je eigen dossiers en bent hiervoor volledig zelf verantwoordelijk. Het is hun missie om met deze werkwijze steeds weer de klant te verrassen en de zaak op het scherpst te krijgen. Dit vraagt durf, creativiteit en onderhandelingsvaardigheden maar ook een stevige juridische kennis en uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden. Achter de schermen werken zij ook aan de digitale oplossingen van morgen.

Functie-inhoud:

Ben jij een ervaren jurist met een sterk analytisch vermogen, ben je resultaatgericht en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dan heb je hetzelfde professionele DNA als je toekomstige collega’s. Hun werkwijze kenmerkt zich door het werken in kleine autonome teams aan de beste rechtshulp voor hun cliënten, waarbij je zelf de regie voert over je dossiers. Je wordt hierin secretarieel ondersteund, zodat jij de focus kan houden op je kerntaken.

In deze zelfsturende teams schakelen zij snel en effectief en pakt iedereen de creativiteit, vrijheid én verantwoordelijkheid om zijn werk naar eigen inzicht in te richten. In een fris en hip kantoor met alle ruimte voor creativiteit en nieuwe manieren van werken.

Functie-eisen:

Om goed tot je recht te komen in deze rol en je verder te kunnen ontwikkelen is een juridische opleiding op academisch niveau de basis, met daarop minimaal 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van ondernemings-, arbeids- en/of verbintenissenrecht. Uiteraard ben je goed bekend met het civiele procesrecht en met de inhoudelijke wetgeving. Als gedreven Jurist leef je bij het motto: “Willen is kunnen” als het gaat om het belang van je cliënt. Je ziet kansen en geniet van het succes van een gewonnen zaak. In je werkwijze ben je besluitvaardig en een echte doorpakker.

Wat kun jij verwachten:

Naast het werken aan uitdagende en steeds weer wisselende dossiers, bieden zij je ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een team van professionals die de menselijke maat als uitgangspunt hebben. Ze bieden je een fijn salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een bonusregeling, deelname aan de wekelijkse bootcamp en flexibele werktijden. Zij hechten veel belang aan een goede werkplek, daarom bieden ze je een inspirerende en een arbo verantwoorde werkplek met een prachtig uitzicht over Midden-Brabant.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. Een persoonlijkheidsanalyse en referentiecheck maken onderdeel uit van de procedure.