LinkedIn

Een professioneel en goed vindbaar LinkedIn-profiel, maakt je zichtbaarder. Dat is interessant wanneer je toe bent aan de volgende stap in je carrière, nieuwe contacten wilt leggen of leads wilt genereren. Onderschat ook niet de impact van andere social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Ze zijn weliswaar persoonlijker van aard, maar werkgevers bekijken ook daar je profiel. Reden genoeg om je bewust te zijn van je online identiteit en de manier waarop anderen jouw aanwezigheid op het internet ervaren.

Ik geef diverse LinkedIn-trainingen. Zowel individueel als in groepen, op mijn locatie, extern of in company. Je krijgt praktische tips waarmee je jouw online aanwezigheid professionaliseert. Heb je een specifieke vraag op het gebied van LinkedIn, voor jezelf of je (commerciële) team? Neem contact met me op en ik maak graag een voorstel voor een maatwerktraining, passend bij jouw vraagstelling of doel.

Bekijk nu mijn gratis whitepaper

Weten hoe je heel eenvoudig veel meer haalt uit je LinkedIn-account? Bekijk dan mijn gratis whitepaper met praktische tips!

WAT DEELNEMERS ZEGGEN

Regina de Jong
“De door Nicole verzorgde LinkedIn training was erg verhelderend. Niet alleen de uitleg maar ook de tips wat je allemaal met LinkedIn kunt, vond ik bijzonder informatief”.

Regina de Jong

Werkzoekende
Gigi Bowmer
‘Op zeer duidelijke, zakelijke en plezierige wijze loodst Nicole je door de steeds weer ‘nieuwe’ in’s en out’s van Linkedin. To the point en resultaatgericht. Volgend jaar gaan we weer!’

Gigi Bowmer

Eigenaar Gigi Bowmer Beauty and Business
Robbert Maas
”Een duidelijke en leerzame training, tijdens de training heb ik geleerd hoe Tricorp meer uit Social Media kan halen. Door het analyseren van statistieken en daarop in te spelen meer bereik en interactie te creëren in een social media post.”

Robbert Maas

Manager Sales & Marketing Tricorp
Manon van de Ven
Een direct in de praktijk te brengen training op eigen laptop en account. De praktische en interactieve training betreft een goede mix tussen praktijk en theorie in een ongedwongen sfeer. Een absolute aanrader voor iedereen die met social media aan de slag wil gaan!

Manon van de Ven

Eigenaar Ferd Zien & Horen
Juliëtte van der Avoort
Tijdens de LinkedIntraining geeft Nicole aan hoe je profiel er met de juiste bewoordingen en lay-out tussenuit kan springen. Ook geeft ze tips hoe je bijvoorbeeld om een aanbeveling kunt vragen, mijn profiel is weer up to date, een echte aanrader die training!

Juliëtte van der Avoort

Beëdigd vertaler Frans
Saskia Smulders
“Nicole geeft hele praktische, bruikbare tips in de training, waar je direct mee aan de slag kunt. Zij weet als geen ander hoe je optimaal gebruik kunt maken van Social Media. Nicole is een professional en daarnaast ook nog een hele fijne persoonlijkheid.”

Saskia Smulders

Business Unit Manager Payrolling
Joep Fassaert
In een paar uurtjes duidelijke uiteenzetting van je wat met linked in kan bereiken. Verfrissende en duidelijke aanpassingen op mijn profiel. Tips en uitleg hoe ik op een andere wijze in contact kom met nieuwe leads.

Joep Fassaert

Manager Handel Vollenhoven Olie
Margot Leeggangers
Het is Nicole haar missie om jou als ondernemer meer online zichtbaarheid te geven door doelgericht, effectief en succesvol LinkedIn in te zetten, waarmee je je vindbaarheid verbetert en je jezelf als expert in jouw branche profileert. Nicole zorgde ervoor dat ik meer uit linkedin kon halen. Want een goed LinkedIn-profiel staat professioneel en maakt je beter vindbaar. Linkedin is mijn online visite kaartje. Bij Van Wieringen werving & selectie ben je aan het juiste adres.

Margot Leeggangers

Organisatieleidster LR Health & Beauty Systems

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Stuur vandaag nog je CV. Discretie is gegarandeerd.