Medewerker Finance

Mijn opdrachtgever in Tilburg is onderdeel van een platform voor juridische dienstverleners. Zij zijn een groeiend juridisch adviesbureau met op dit moment 20 collega’s, verdeeld over drie Legal teams, een team van zeven medewerkers juridische ondersteuning en twee financieel medewerkers.

Zij staan hun cliënten bij in juridische geschillen op het gebied van o.a. arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en algemeen verbintenissenrecht. De dienstverlening ondersteunt een grote groep particuliere cliënten en zakelijke partners. Daarbij staat transparantie en een integere werkwijze aan de basis voor een dienstverlening op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Om de verdere groei van het kantoor te realiseren is er een vacature ontstaan voor een Medewerker Finance die proactief en daadkrachtig is ingesteld.

Functie-inhoud:

Ben jij een ervaren Medewerker Finance die communicatief sterk onderlegd is, proactief zaken signaleert, een sterk analytisch vermogen heeft met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dan heb je hetzelfde DNA als je toekomstige collega’s.

In deze brede zelfsturende functie ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van het Tilburgse kantoor. Jij bent diegene die naar het management stapt voor de aandachtspunten en zit boven op het debiteurenbeheer. Je schakelt met directie, de controller en de accountant en pakt snel en effectief de zaken aan. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel om je werk naar eigen inzicht in te richten. In een fris en hip kantoor, met alle ruimte voor creativiteit en nieuwe manieren van werken.

Je taken bestaan o.a. uit:

  • Het inboeken van de (inkoop)facturen
  • Het dagelijks verwerken van de bankafschriften
  • Het verzorgen en onderhouden van het debiteurenbeheer
  • Het verzorgen van het betalingsverkeer
  • Ondersteunen bij het opstellen van begrotingen, periodieke rapportages en de jaarafsluiting
  • De facturatie
  • Het verwerken van bankmutaties
  • Het meedenken over efficiëntere werkprocessen
  • Het signaleren van aandachtspunten
  • Alle overige boekhoudkundige taken

Functie eisen:

Om goed tot je recht te komen in deze zelfsturende rol en je verder te kunnen ontwikkelen is HBO werk- en denkniveau de basis, met daarop minimaal 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van een brede Finance functie. Als gedreven Medewerker Finance leef je bij het motto “willen is kunnen” als het gaat om het debiteurenbeheer. In je werkwijze ben je assertief en een echte doorpakker.

Wat zij bieden:

Naast het zelfstandig werken, bieden zij je ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een team van professionals die de menselijke maat als uitgangspunt hebben. Ze bieden je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een bonusregeling, deelname aan de wekelijkse bootcamp en flexibele werktijden. Zij hechten veel waarde aan een fijne werkplek, daarom bieden ze je een inspirerende en een arbo verantwoorde werkplek met een prachtig uitzicht over Midden-Brabant.