Dennis Vogels

" Elke keer vinden we de medewerker die écht bij de organisatie past. "

Directeur bij Vogels Bouwmanagement

“In de crisisperiode rond 2010 werd Vogels Bouwmanagement gedwongen zichzelf opnieuw uit te vinden. Ik wilde mijn rol als directeur beter gaan invullen, maar dat betekende dat ik een stapje terug moest doen op het vlak van projectleiding. Daarom ging ik op zoek naar iemand die deze rol van mij kon overnemen. Ik kende Nicole uit het netwerk en sparde regelmatig met haar over mijn bedrijf en de dingen waar ik als ondernemer tegenaan liep. In onze organisatie is eerlijkheid, openheid en transparantie heel belangrijk. Ik merkte al snel dat die zaken voor haar net zo waardevol zijn. Het was voor mij dan ook bijna vanzelfsprekend om bij deze cruciale zoektocht haar expertise in te schakelen.”

Oog voor het dna van de organisatie
“Ik was op zoek naar een techneut met een commerciële inslag. Omdat ik zelf een technische achtergrond heb, kan ik goed bepalen of iemand de werkzaamheden aankan. Maar ik vind het lastiger in te schatten of iemand ook echt past in het bedrijf. In onze positieve, persoonlijke werkcultuur kan iedereen zichzelf zijn. We gaan informeel met elkaar om. Nicole weet dat, ze kent onze transparante manier van werken en ons dna. Juist daarom vertrouwde ik deze toch wel uitdagende klus aan haar toe. Ze ging actief heandhunten, voerde de eerste gesprekken en stelde vervolgens twee geschikte kandidaten voor. Wij deden zelf de eindgesprekken en alles omtrent het contract. Deze manier van samenwerken loopt gestroomlijnd. Inmiddels heeft Nicole al zes medewerkers voor ons geworven.

Geïnteresseerd en betrokken
“De persoonlijke aanpak van Nicole en het maatwerk dat ze levert, zijn heel waardevol. Voor verschillende functies weet zij iedere keer de juiste persoonlijkheid met de juiste competenties te vinden. Haar vakkennis en intuïtie versterken elkaar enorm. En dat is niet het enige wat ik erg in haar waardeer. Op het moment dat een nieuwe medewerker bij ons begint, komt ze direct langs met een leuke attentie. Twee of drie maanden later neemt ze contact op en vraagt ze hoe de samenwerking bevalt, of het goed gaat en of er dingen zijn waarmee ze eventueel kan helpen. Ze is altijd geïnteresseerd en betrokken.”

Zoek je de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf?

Neem vandaag nog contact op. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer