Manon Jongbloets

" Door samen te kijken naar wie ik ben als persoon, vond ik mijn nieuwe baan "

salarisadministrateur bij LDE accountants

“Tijdens mijn vorige baan volgde ik de opleiding tot salarisadministrateur, maar helaas kon ik er in mijn functie niet zoveel mee doen als ik had gehoopt. Daarom besloot ik verder te kijken en solliciteerde ik bij verschillende accountantskantoren. Steeds werd ik vanwege mijn gebrek aan ervaring niet uitgenodigd. Toen kwam ik met Nicole in contact. Samen bespraken we mijn ambities en wensen. Zij keek niet alleen naar mijn kennis, maar ook naar wie ik ben als persoon. Dat was de sleutel naar mijn nieuwe baan.”

Aansluitend op je wensen en ambities
“Ik zocht naar een informele organisatie waar ik de ruimte zou krijgen om mezelf te ontwikkelen. Waar ik binnen afzienbare tijd stappen zou kunnen maken. Na mijn vele sollicitatiepogingen verwachtte ik eerlijk gezegd niet meer dat ik bij een accountantskantoor aan een baan zou komen. Toch gaf Nicole mij dat vertrouwen en stelde ze mij voor bij LDE Accountants, dat op zoek was naar een salarisadministrateur. Zij kende LDE Accountants als een bedrijf waar mensen zonder ervaring in de branche meer dan welkom zijn. Een plek waar je kansen krijgt, ook als je nog veel wilt leren. Ik kan niet anders zeggen dan dat zij daar gelijk in had: ik zit hier echt op mijn plek.”

Betrokken en persoonlijk
“Nicole voelt als een goede bekende die je kan vertrouwen en die je echt wil helpen. Die persoonlijke aanpak onderscheidt haar als recruiter: ik voelde me geen nummer of cv, maar een persoon. Het eerste gesprek met Nicole was meteen heel warm en persoonlijk. Ook het natraject was zeker niet zoals ik het tot dan toe gewend was. De meeste recruiters laten na een plaatsing niets meer van zich horen. Met Nicole had ik nog maanden contact. Zo ontving ik een taart op mijn eerste werkdag en kreeg ik na een aantal weken een chocoladereep, met als knipoog de boodschap dat ik hiermee in contact kon komen met collega’s die ik nog niet had gesproken. Daarnaast heeft ze nog contact gezocht om te vragen hoe het ging. Nicole’s betrokkenheid zorgt ervoor dat ik zeker weer aan haar denk als ik ooit nog een baan zoek.”

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Stuur vandaag nog je CV. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer