Roy aan de slag als Coördinator bedrijfsbureau

Roy is al meer dan een week aan de slag bij zijn nieuwe werkgever. Maar door zijn drukke inwerktraject kan hij vandaag pas trakteren op taart. Maar ook na een week kom je nog lekker binnen als je trakteert, toch Roy? Daarom veel plezier met uitdelen vandaag. En natuurlijk onwijs veel succes op je nieuwe […]

10 feb, 2021
Update

Roy is al meer dan een week aan de slag bij zijn nieuwe werkgever. Maar door zijn drukke inwerktraject kan hij vandaag pas trakteren op taart. Maar ook na een week kom je nog lekker binnen als je trakteert, toch Roy? Daarom veel plezier met uitdelen vandaag. En natuurlijk onwijs veel succes op je nieuwe werkplek bij Boxtom waar jij als Coördinator bedrijfsbureau aan de slag gaat.

Robert bedankt voor jouw vertrouwen en de fijne samenwerking!

Mijn toegevoegde waarde

De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat is mijn missie. En dat gaat me al sinds 2008 goed af. Ik heb geen geheim recept, maar besteed veel aandacht aan een goede voorbereiding. Pas met een compleet beeld ga ik aan de slag.

Ik beschik daarnaast over een groot netwerk, ben betrouwbaar en duidelijk in mijn communicatie en ben MyDrives-gecertificeerd. Hiermee kan ik uitstekend matchen op cultuur, drijfveren, skills en persoonlijkheid. Ook ben ik Certified Integrity Specialist, wat mij helpt om te doorzien wat kandidaten en organisaties écht beweegt. En dat is in ieders belang.

Mis geen kans meer