Van Wieringen werving & selectie gesloten i.v.m. vakantie.

Na de laatste loodjes van de afgelopen weken, heb ook ik nu bijna vakantie. Ik ga even lekker genieten van al het moois wat Portugal te bieden heeft. Van Wieringen werving & selectie is dan ook de komende twee weken gesloten. Van 28 juli tot en met 14 augustus ben ik weg, maar daarna sta […]

24 jul, 2018
Update

Na de laatste loodjes van de afgelopen weken, heb ook ik nu bijna vakantie. Ik ga even lekker genieten van al het moois wat Portugal te bieden heeft. Van Wieringen werving & selectie is dan ook de komende twee weken gesloten. Van 28 juli tot en met 14 augustus ben ik weg, maar daarna sta ik weer graag voor je klaar. Tot dan!

Mijn toegevoegde waarde

De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat is mijn missie. En dat gaat me al sinds 2008 goed af. Ik heb geen geheim recept, maar besteed veel aandacht aan een goede voorbereiding. Pas met een compleet beeld ga ik aan de slag.

Ik beschik daarnaast over een groot netwerk, ben betrouwbaar en duidelijk in mijn communicatie en ben MyDrives-gecertificeerd. Hiermee kan ik uitstekend matchen op cultuur, drijfveren, skills en persoonlijkheid. Ook ben ik Certified Integrity Specialist, wat mij helpt om te doorzien wat kandidaten en organisaties écht beweegt. En dat is in ieders belang.

Mis geen kans meer