Zomersluiting Van Wieringen werving & selectie

Vanaf maandag aanstaande is Van Wieringen werving & selectie vier weken gesloten. Deze zomer ga ik (net als zovelen) niet op een avontuurlijke reis en lig ik niet op een bedje aan het strand, maar verwacht ik stofwolken in huis en kwasten in de hand. Ik ga namelijk klussen in onze nieuwe woning. Ook dat […]

30 jul, 2021
Update

Vanaf maandag aanstaande is Van Wieringen werving & selectie vier weken gesloten.

Deze zomer ga ik (net als zovelen) niet op een avontuurlijke reis en lig ik niet op een bedje aan het strand, maar verwacht ik stofwolken in huis en kwasten in de hand.

Ik ga namelijk klussen in onze nieuwe woning. Ook dat is voor mij een perfecte manier om de batterij op te laden.

Tijdens mijn afwezigheid lees ik mijn e-mail onregelmatig uit en ben ik telefonisch alleen in noodgevallen bereikbaar. Zodra ik terug ben (op 30 augustus) en ik mijn overall en verfkwasten verruild heb voor mijn laptop en bureau, spreek ik je graag weer.

Tot dan, geniet van de zomer.

Mijn toegevoegde waarde

De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat is mijn missie. En dat gaat me al sinds 2008 goed af. Ik heb geen geheim recept, maar besteed veel aandacht aan een goede voorbereiding. Pas met een compleet beeld ga ik aan de slag.

Ik beschik daarnaast over een groot netwerk, ben betrouwbaar en duidelijk in mijn communicatie en ben MyDrives-gecertificeerd. Hiermee kan ik uitstekend matchen op cultuur, drijfveren, skills en persoonlijkheid. Ook ben ik Certified Integrity Specialist, wat mij helpt om te doorzien wat kandidaten en organisaties écht beweegt. En dat is in ieders belang.

Mis geen kans meer