Ik sta steeds klaar om je met veel passie en plezier te helpen.

Nodig me uit op de koffie en ik luister aandachtig als jij me alles vertelt over jouw ideale toekomstige werknemer. Stuur me een e-mail met je cv, zodat ik contact met je op kan nemen als ik een interessante vacature voor je heb. Of bel met elke andere willekeurige vraag binnen mijn vakgebied.

Met het insturen van jouw cv sta je Van Wieringen werving & selectie toe jouw persoonlijke gegevens te verwerken in het kader van openstaande vacatures. Jouw gegevens zullen in alle discretie worden verwerkt volgens mijn privacy beleid.

van Wieringen werving en selectie
Apennijnenweg 16
5022 DV Tilburg

Postbus 122
5050 AC Goirle

T: 013-530 20 00
M: info@vanwieringen.eu

Privacy beleid
Cookie Policy 
Disclaimer

Click or drag a file to this area to upload.

Mijn toegevoegde waarde

De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat is mijn missie. En dat gaat me al sinds 2008 goed af. Ik heb geen geheim recept, maar besteed veel aandacht aan een goede voorbereiding. Pas met een compleet beeld ga ik aan de slag.

Ik beschik daarnaast over een groot netwerk, ben betrouwbaar en duidelijk in mijn communicatie en ben MyDrives-gecertificeerd. Hiermee kan ik uitstekend matchen op cultuur, drijfveren, skills en persoonlijkheid. Ook ben ik Certified Integrity Specialist, wat mij helpt om te doorzien wat kandidaten en organisaties écht beweegt. En dat is in ieders belang.

Mis geen kans meer