Werkgevers.

Als werkgever zijn je medewerkers je kapitaal. Bekwame, passende en gelukkige mensen helpen jou je doelen te bereiken. Het personeel bepaalt de dynamiek van een organisatie. Het invullen van een vacature is dan ook precisiewerk. Het gaat veel verder en dieper dan een match maken op basis van functie-eisen en medewerkerskwaliteiten.

Dat begrijp ik volkomen en daar handel ik naar. Wanneer je mij vraagt om een vacature in te vullen, ga ik niet over één nacht ijs. Reken maar dat ik je alle zorg in het voortraject uit handen neem, duidelijke afspraken maak en jouw organisatie op een representatieve en professionele manier vertegenwoordig. Daarnaast gebruik ik tools en technieken waarmee ik de juiste talenten weet te vinden.

Hieronder lees je mijn aanpak, in vogelvlucht.

Ultiem voorbereid van start

Jij en ik bespreken de vacante functie. Op basis van de zwaartepunten van de vacature en het functieprofiel, maak ik de vacaturetekst en al mijn marketingmiddelen klaar voor publicatie. Ik kijk bij het creëren van het ideale kandidaatprofiel niet alleen naar de functie, maar ook naar de kernwaarden van het bedrijf, de samenstelling van het team en harde en zachte criteria die belangrijk zijn. De vacature spiegel ik tot slot met de MyMatch analysesoftware die goed inzicht geeft in de drijfveren die passen bij de functie.

Kennis- en keuzes maken

Ik presenteer je een shortlist van geschikte kandidaten en licht die persoonlijk en uitgebreid toe. Op basis daarvan maak je een keuze. Vanaf hier kun je het traject overnemen en verdwijn ik naar de achtergrond. Tenzij je langer prijs stelt op mijn expertise, dan blijf ik actief deelnemen, bijvoorbeeld tijdens gesprekken. Ook kun je kiezen voor een uitgebreide MyDrives-analyse van de laatste twee kandidaten. Zeker als de verschillen erg klein of juist heel groot zijn, biedt dit assessment een goed fundament onder het besluitvormingsproces. Welke route je ook kiest, in alle gevallen blijf ik betrokken en uitstekend bereikbaar voor terugkoppeling en advies.

Op jacht naar de match

Allereerst ga ik na of er een geschikte kandidaat in mijn persoonlijke database zit. Zo niet, dan benut ik de kracht van mijn netwerk en ga ik op zoek naar de perfecte match. Met een zorgvuldig geselecteerd aantal mensen ga ik uitvoerig in gesprek. Ik gebruik specifieke technieken om de diepere gesprekslaag te bereiken, waarin we het hebben over onderwerpen als motivatie en ambitie. Daarnaast gebruik ik de principes van MyDrives en MyMatch gedurende het traject. Hiermee bepaal ik of de drijfveren en persoonlijke kenmerken van de sollicitanten voldoende raakvlakken hebben met het profiel dat we in de beginfase hebben bepaald.

Proost!

Keuze gemaakt? Tijd om het te vieren!

Zoek je de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf?

Neem vandaag nog contact op. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer