Werkgevers

Wanneer ik word gevraagd om een vacature in te vullen, ga ik stapsgewijs te werk. Ik besteed veel aandacht aan de voorbereiding, zodat ik vervolgens zeer doelgericht kan handelen. Ik neem de werkgever de zorg voor het gehele voortraject uit handen. 

Bovenal geldt dat ik het nakomen van afspraken uiterst belangrijk vind. Ik opereer immers als verlengstuk van het bedrijf waarvoor ik werf. Duidelijk, eerlijk en flexibel zijn; voor mij is dat vanzelfsprekend. Zo onderstreep ik het professionele karakter van de werkgever. 

Voorbereiding


Ik verzamel alle relevante informatie over de vacature en stel op basis daarvan een uitgebreid functieprofiel op.

Werving


Ik gebruik de door mijzelf opgebouwde database, mijn zakelijk netwerk en social media om geschikte kandidaten te benaderen. Ik houd met hen gedragsgerichte interviews en stel daarna een persoonlijk profiel op.

Selectie


Over de geschikte kandidaten ontvangt de werkgever mijn advies. De werkgever maakt op basis hiervan een keuze. Vanaf dit moment kan de werkgever indien gewenst het traject deels overnemen. Ik blijf in alle gevallen betrokken voor terugkoppeling en feedback.  

WAT KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN

Roel de Groot
Nicole heeft een goed lokaal netwerk, is pragmatisch, en laat enkel kandidaten opdraven die aansluiten bij het Estate DNA. Binnen enkele weken heeft zij Estate aan een nieuwe collega geholpen. Voor herhaling vatbaar!

Roel de Groot

Eigenaar, Estate Internet
Dennis Vogels
Dé partij wanneer je opzoek bent naar goede mensen! Professioneel. Persoonlijk. Prettig in de omgang. Nicole luistert goed naar de vraagstelling omtrent benodigd personeel en overige vraagstukken. Van Wieringen stelt de juiste vragen om te komen tot een scherpe functieomschrijving. Daarnaast weet zij ook de goede mensen te vinden. Waar het natuurlijk om gaat. Zo hebben wij al een tekenaar, projectleider en bedrijfsleider gevonden. Nicole dankjewel voor je inzet!

Dennis Vogels

Eigenaar, Vogels Bouwmanagement
Bart Spierings
Nicole is een zeer enthousiaste doorpakker en maakt waar wat ze belooft ! Service en kwaliteit staan bij haar hoog in het vaandel.

Bart Spierings

Eigenaar Top Trucks
Ad van Beurden
Als je topprestaties wilt leveren moet je samenwerken met top-leveranciers. Daarom werken wij samen met Van Wieringen voor onze werving & selectie.

Ad van Beurden

Directeur/Eigenaar TLogistics
Henny Spieker
Wij hebben Van Wieringen Werving & Selectie gekozen vanuit haar regionale sterke/aanwezigheid om voor ons geschikte kandidaten te vinden. Haar werkwijze is sterk op de persoonlijke benadering van de kandidaten . Haar communicatie is zeer direct en accuraat. Ze houdt stevig de vinger aan de pols. Een plezierige persoon om een traject in te gaan!

Henny Spieker

Sales Manager Raben Group
Wilko Soyer
“Gebaseerd op echte inhoudelijke interesse in bedrijf en vacature, komt Nicole met serieus geselecteerde kandidaten. Wij zochten een productieleider, 2 kandidaten en 3 gesprekken verder, waren wij voorzien. Adequaat en efficiënt!”

Wilko Soyer

Eigenaar, P. van Hoesel
Karine Wynant
“altijd gezellige samenwerking met Nicole, professionele opvolging, directe feedback, eerlijk en betrouwbaarheidheid “

Karine Wynant

HR Manager KENT Europe
Joost Merkx
“IT Support Groep groeit snel. En juist met die groei hebben wij behoefte aan kundige collega’s. In vele gevallen kan dat zoeken zijn naar een speld in een hooiberg. De inzet van Nicole is voor ons een waardevolle hulp in het uitbreiden van ons team. Ze weet “de speld” vaak te vinden!”

Joost Merkx

Eigenaar IT Support Group
Albert Govers
‘Nicole houdt van duidelijke en efficiënte communicatie, ze is resultaatgericht en levert goede kandidaten aan binnen gestelde termijnen’

Albert Govers

HR Manager Group of Butchers
Frank Molkenboer
“Nicole is een zeer gedreven professional met oog voor detail. Al vele jaren maken we met succes gebruik van haar wervingscapaciteiten en ontzorgd zij ons bij de zoektocht naar nieuwe collega’s. Ze weet daarbij een goede inschatting te maken van potentiële kandidaten die niet alleen qua inhoud, maar ook op het persoonlijk vlak matchen met onze organisatie.”

Frank Molkenboer

Directeur Grote Clubactie
Hans van Lingen
Tijdens ons introductie gesprek met Nicole was er direct de juiste klik, Nicole heeft de juiste drive, haar inlevingsgevoel in onze zoektocht naar een gedreven sales kandidaat was echt geweldig. Nicole heeft dit waar gemaakt en binnen 3 weken wist ons voor te stellen aan een geschikte kandidaat.

Hans van Lingen

Operationeel Manager C. van Geel Heftruckservice
Marieke Hersmis
1 aanspreekpunt, zeer persoonlijke benadering, oprechte interesse in functie, werkgever en kandidaat. Kijkt buiten de functie inhoud ook naar persoonlijke matches.

Marieke Hersmis

Eigenaar Ambiance Zonwering
Zoek je de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf?

Neem vandaag nog contact op. Discretie is gegarandeerd.