Duurzaam matchen dankzij MyDrives.

Wil jij niet alleen weten wat jouw kandidaat kan, maar ook wie hij of zij echt is?

De MyDrives analyse vertelt precies wat jouw potentiële nieuwe medewerker motiveert en in wat voor omgeving ze excelleren. Ook laat de analyse zien wat iemand juist veel energie kost of waar een persoon stress van krijgt.

Van onderbuik naar onderbouwing

MyDrives is vanwege deze inzichten in iemands karakter en drijfveren een waardevol instrument in recruitmenttrajecten. Met MyDrives kijk je verder dan kennis en kunde. En je hoeft bij het maken van een keuze niet meer op je onderbuik of mensenkennis te vertrouwen. MyDrives toont wetenschappelijk onderbouwd aan of een persoon past bij jouw organisatie en team.

Succesfactoren voor een lange arbeidsrelatie

Steeds meer werkgevers erkennen dat de waarde van kandidaten niet alleen zit wat ze al kunnen of kennen. Hun waarde zit minstens zo sterk in karakter, persoonlijke eigenschappen en ambities. Matchen de drijfveren van een kandidaat met de doelstellingen van een functie en die van het bedrijf? Dán heb je alle ingrediënten voor een lange, succesvolle arbeidsrelatie te pakken.

Online analyse drijfveren

Als gecertificeerd MyDrives consultant help ik werkgevers bij het vinden van de kandidaat die het beste past bij de functie én de organisatie. Dat doe ik op basis van een wetenschappelijk onderbouwde drijfverenanalyse, ontwikkeld door Instituut MyDrives. Alle vragenlijsten zijn online en vanaf afstand in te vullen. Het toepassen van deze analyse kan op verschillende niveaus:

MyDrives

Maak de start van je nieuwe medewerker nog succesvoller
De antwoorden op de vragenlijst geven inzicht in de drijfveren en krachtige eigenschappen van de kandidaat. Waar krijgt hij of zij nu echt energie van? En van welke dingen juist niet? Wat voor rol mag je van deze persoon verwachten in het team? In wat voor setting blinkt iemand uit? En welke valkuilen en stressfactoren liggen er op de loer? Het product van deze test is een uitgebreid rapport over het drijfverenprofiel, energie- en stressfactoren van de kandidaat.

MyMatch

Selecteer de beste kandidaat op basis van drijfveren en capaciteiten
De werkgever geeft in een online vragenlijst aan over welke eigenschappen de ideale kandidaat zeker moet beschikken. De uitkomst is een praktisch toepasbaar en gedetailleerd profiel van de ideale kandidaat. Dat maakt het ook een perfect instrument om sollicitatiegesprekken in te gaan en concrete vragen te stellen over de drijfveren van een kandidaat. Door de kandidaat vervolgens ook een vragenlijst in te laten vullen, wordt heel concreet duidelijk of hij of zij past bij de wens van de werkgever.

MyHabits

Geeft inzicht in alle medewerkers
Vooral in omgevingen waar teamwork essentieel is, is deze analyse waardevol, ook voorafgaand aan het invullen van een vacature. Door de verschillende persoonlijkheden binnen het team in beeld te brengen, komt aan het licht wat voor teamlid er (qua drijfveren) nog mist of een betere balans zou kunnen brengen.

Doe de gratis MyDrives miniscan

Wil je liever eerst zelf ontdekken wat MyDrives inhoudt? Doe dan de gratis miniscan. In minder dan vijf minuten weet je wat voor kleurtype jij bent. Herken je jezelf erin? Dan heb je vast een goed beeld van hoe een uitgebreide analyse de drijfveren van jouw potentiele medewerker volledig in kaart brengt.

Mis geen kans meer