Nicole van Wieringen

Al meer dan twaalf jaar lang bouw ik elke dag op een persoonlijke en intensieve manier aan mijn netwerk met ambitieuze professionals. Een groot deel van hen is niet actief werkzoekend, maar staat wel open voor een volgende stap in de carrière.

Ik heb dus toegang tot kwalitatieve kandidaten die voor anderen onzichtbaar blijven. Een belangrijke reden waarom veel toonaangevende bedrijven mij inschakelen voor het invullen van hun vacatures.

 

Succesvolle bemiddeling

De juiste man of vrouw op de juiste plek. Elke werkgever streeft ernaar en weet tegelijkertijd hoe moeilijk het is om het voor elkaar te krijgen. Een match gaat immers om veel meer dan het bezitten van de juiste kwalificaties. De juiste combinatie van kennis, ervaring en karakter zie ik altijd als de basis voor een succesvolle bemiddeling. Net zoals de cultuur van het bedrijf en het team bepalen welke persoon het beste past.

Resultaat

Als ervaren headhunter gebruik ik gevarieerde technieken, vertrouw ik op mijn kennis en gebruik ik al mijn professionele vaardigheden om de beste match tot stand te brengen. Het belangrijkste resultaat is voor mij niet een getekend contract, maar juist de duurzame arbeidsrelatie die daarop volgt. En natuurlijk het tevreden gevoel over mijn bijdrage aan de weg ernaartoe. Zowel bij kandidaat als werkgever!

Gecertificeerd Integrity Specialist

Van Wieringen werving en selectie is opgenomen in het onafhankelijke CIS Register. Ik mag de titel Certified Integrity Specialist voeren, een bevestiging dat ik de methode Human Profiling® beheers.

Meer info >

LAATSTE TIPS & UPDATES

Vijf bruggetjes om de generatiekloof te dichten

De leeftijdsverschillen op het werk worden steeds groter. Dat is ook niet zo gek, want we gaan later met pensioen dan een aantal jaar geleden....

Natascha vandaag begonnen in haar nieuwe functie als Productmanager

Op je eerste werkdag kom je lekker binnen als je meteen trakteert, toch Natascha? Daarom veel plezier met uitdelen vandaag. En natuurlijk onwijs veel succes...

Shortbreak om de batterij op te laden

Na mijn lange kluszomer, heb ik besloten het er toch nog even van te nemen. In Zuid-Europa schijnt de zon nog flink en dus pak...

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Stuur vandaag nog je CV. Discretie is gegarandeerd.