Nicole van Wieringen

Al meer dan elf jaar lang bouw ik elke dag op een persoonlijke en intensieve manier aan mijn netwerk met ambitieuze professionals. Een groot deel van hen is niet actief werkzoekend, maar staat wel open voor een volgende stap in de carrière.

Ik heb dus toegang tot kwalitatieve kandidaten die voor anderen onzichtbaar blijven. Een belangrijke reden waarom veel toonaangevende bedrijven mij inschakelen voor het invullen van hun vacatures.

 

Succesvolle bemiddeling

De juiste man of vrouw op de juiste plek. Elke werkgever streeft ernaar en weet tegelijkertijd hoe moeilijk het is om het voor elkaar te krijgen. Een match gaat immers om veel meer dan het bezitten van de juiste kwalificaties. De juiste combinatie van kennis, ervaring en karakter zie ik altijd als de basis voor een succesvolle bemiddeling. Net zoals de cultuur van het bedrijf en het team bepalen welke persoon het beste past.

Resultaat

Als ervaren headhunter gebruik ik gevarieerde technieken, vertrouw ik op mijn kennis en gebruik ik al mijn professionele vaardigheden om de beste match tot stand te brengen. Het belangrijkste resultaat is voor mij niet een getekend contract, maar juist de duurzame arbeidsrelatie die daarop volgt. En natuurlijk het tevreden gevoel over mijn bijdrage aan de weg ernaartoe. Zowel bij kandidaat als werkgever!

Gecertificeerd Integrity Specialist

Van Wieringen werving en selectie is opgenomen in het onafhankelijke CIS Register. Ik mag de titel Certified Integrity Specialist voeren, een bevestiging dat ik de methode Human Profiling® beheers.

Meer info >

LAATSTE TIPS & UPDATES

Carnaval nadert! Hoe ga jij daar als werkgever mee om?

Voor sommige medewerkers is vrij zijn in de carnavalsweek nog belangrijker dan de zomervakantie, terwijl anderen hun kiel zondagavond uittrekken en op maandagochtend weer op...

Hoe versla je als mkb’er de hippe reuzen in het gevecht om talent?

Met de glijbaan van de ene naar de andere verdieping. In de pauze naar de gamehal. Daarna vergaderen in een state of the art meetingroom....

Met goed energiemanagement haal je het optimale uit je dag

Werken, netwerken, thuis alles op orde houden, sporten, op pad met vrienden. Zie jij op maandag ook weleens op tegen alles wat je de rest...

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Stuur vandaag nog je CV. Discretie is gegarandeerd.