Kandidaten

Vertrouwelijkheid heeft bij mij altijd prioriteit. Wanneer je contact met me opneemt, mag je dus altijd rekenen op discretie. Bovendien maak ik altijd duidelijke afspraken, die ik ook nakom.  Niet alleen de werkgever, maar ook jij bent mijn klant!

Matcht jouw profiel met een vacature? Of heb je gesolliciteerd? Dan ga ik als volgt te werk.

Solliciteren of je cv aanleveren


Wij komen op twee mogelijke manieren met elkaar in contact. Ten eerste is het mogelijk dat je interesse hebt in een van mijn vacatures. Daarnaast ontvang ik continu cv’s van professionals die oriënteren op de volgende stap in hun carrière. In beide gevallen neem ik contact met je op om de opties te bespreken en je enkele vragen te stellen.

arrow-v1

Selecteren en voorstellen


In het geval van een concrete vacature maak ik een selectie uit de sollicitaties en de kandidaten uit mijn netwerk. Ik houd persoonlijke interviews om hun kwalificaties, wensen en persoonlijkheid nog beter te leren kennen. Na afloop maak ik een keuze en stel ik de geschikte kandidaten voor aan de werkgever. Deze geeft aan met wie hij of zij nader kennis wil maken tijdens een sollicitatiegesprek. Niet gekozen ditmaal? Graag houd ik je gegevens in mijn database, zodat ik je ook een volgende keer weer kan informeren over een interessante vacature.

arrow-v2

Sollicitatiegesprek aangaan


De gekozen kandidaten gaan op sollicitatiegesprek. In verreweg de meeste gevallen ben ik hierbij niet aanwezig. Ook een eventueel vervolggesprek en salarisonderhandelingen vinden één op één plaats met de werkgever. Vanzelfsprekend kun je in de tussentijd wel met al je vragen bij mij terecht en houd ik je over alles op de hoogte.

arrow-v1

Gefeliciteerd, een contract! 


Is er een match tussen jou en de werkgever, dan eindigt dat in een arbeidsovereenkomst. Deze sluiten jullie samen en je komt dus ook bij de werkgever in dienst.

WAT KANDIDATEN OVER MIJ ZEGGEN

Monique van den Berg
“Zeer goede ervaring met de manier van werken van Van Wieringen werving & selectie. Ze wist precies wat ik zocht en heeft haar beste beentje voor mij voor gezet. Met als resultaat een geweldig goede en leuke baan voor mij binnen zeer korte tijd. Ik zou iedereen aanbevelen bij Van Wieringen werving en selectie als je serieus op zoek bent naar een (andere) baan”.

Monique van den Berg

Renée Wijermars
Toen Nicole mij benaderde voor een nieuwe rol keek ze niet alleen naar mijn CV maar ook naar de persoon achter het CV. Persoonlijke benadering, waarbij ook gekeken waar je behoeftes als persoon liggen.

Renée Wijermars

Karolien van den Broek
‘Nicole voelt heel goed aan of kandidaat en werkgever een match zijn. Haar no-nonsense aanpak in combinatie met haar uitgebreide netwerk is succesvol en zorgt voor een fijne samenwerking!’

Karolien van den Broek

Wendy Emmen
“Nicole heeft in korte tijd de arbeidswens van de werkzoekende in het vizier. Daarnaast kan zij heel goed inschatten bij wat voor soort organisatie de kandidaat past. Nicole werkt professioneel, eerlijk en is zeer goed bereikbaar. ”

Wendy Emmen

Liesbeth de Weijer
Door ruim 20 jaar bij dezelfde werkgever te zijn geweest, was ik wat “roestig” in het solliciteren. Na een zeer prettig intakegesprek en goede tips hoe te handelen, kreeg ik snel een nieuwe baan!

Liesbeth de Weijer

Bjorn van Herk
‘Zodra voor Nicole duidelijk was, waar ik als werkzoekende naar op zoek was, wist Nicole uitstekend gebruik te maken van haar grote netwerk. Hierdoor wist zij mij met de juiste werkgever in contact te brengen! Ook het snelle schakelen en het steeds blijven informeren over de voortgang van het traject heb ik als zeer prettig ervaren’!

Bjorn van Herk

Marloes van Kleeff
‘Nicole keek verder dan mijn CV en mede door de goede intake, heb ik nu een leuke baan waar ik ook als persoon op mijn plek zit.’

Marloes van Kleeff

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Stuur vandaag nog je CV. Discretie is gegarandeerd.