Ervaringen van werkgevers

Ik ben trots op het feit dat veel mooie organisaties mij vragen om de beste kandidaten voor hun vacatures te vinden. Het overgrote deel van de werkgevers en ondernemers waarvoor ik actief ben, is gevestigd in Brabant. Zij zetten mijn kwaliteiten met name in voor het invullen van functies in het midden- en hogerkadermanagement.

Wil je weten of zij tevreden zijn over mijn werk? Lees hier hun beoordelingen.

Roel de Groot
Nicole heeft een goed lokaal netwerk, is pragmatisch, en laat enkel kandidaten opdraven die aansluiten bij het Estate DNA. Binnen enkele weken heeft zij Estate aan een nieuwe collega geholpen. Voor herhaling vatbaar!

Roel de Groot

Eigenaar, Estate Internet
Dennis Vogels
Dé partij wanneer je opzoek bent naar goede mensen! Professioneel. Persoonlijk. Prettig in de omgang. Nicole luistert goed naar de vraagstelling omtrent benodigd personeel en overige vraagstukken. Van Wieringen stelt de juiste vragen om te komen tot een scherpe functieomschrijving. Daarnaast weet zij ook de goede mensen te vinden. Waar het natuurlijk om gaat. Zo hebben wij al een tekenaar, projectleider en bedrijfsleider gevonden. Nicole dankjewel voor je inzet!

Dennis Vogels

Eigenaar, Vogels Bouwmanagement
Bart Spierings
Nicole is een zeer enthousiaste doorpakker en maakt waar wat ze belooft ! Service en kwaliteit staan bij haar hoog in het vaandel.

Bart Spierings

Eigenaar Top Trucks
Ad van Beurden
Als je topprestaties wilt leveren moet je samenwerken met top-leveranciers. Daarom werken wij samen met Van Wieringen voor onze werving & selectie.

Ad van Beurden

Directeur/Eigenaar TLogistics
Henny Spieker
Wij hebben Van Wieringen Werving & Selectie gekozen vanuit haar regionale sterke/aanwezigheid om voor ons geschikte kandidaten te vinden. Haar werkwijze is sterk op de persoonlijke benadering van de kandidaten . Haar communicatie is zeer direct en accuraat. Ze houdt stevig de vinger aan de pols. Een plezierige persoon om een traject in te gaan!

Henny Spieker

Sales Manager Raben Group
Wilko Soyer
“Gebaseerd op echte inhoudelijke interesse in bedrijf en vacature, komt Nicole met serieus geselecteerde kandidaten. Wij zochten een productieleider, 2 kandidaten en 3 gesprekken verder, waren wij voorzien. Adequaat en efficiënt!”

Wilko Soyer

Eigenaar, P. van Hoesel
Karine Wynant
“altijd gezellige samenwerking met Nicole, professionele opvolging, directe feedback, eerlijk en betrouwbaarheidheid “

Karine Wynant

HR Manager KENT Europe
Joost Merkx
“IT Support Groep groeit snel. En juist met die groei hebben wij behoefte aan kundige collega’s. In vele gevallen kan dat zoeken zijn naar een speld in een hooiberg. De inzet van Nicole is voor ons een waardevolle hulp in het uitbreiden van ons team. Ze weet “de speld” vaak te vinden!”

Joost Merkx

Eigenaar IT Support Group
Albert Govers
‘Nicole houdt van duidelijke en efficiënte communicatie, ze is resultaatgericht en levert goede kandidaten aan binnen gestelde termijnen’

Albert Govers

HR Manager Group of Butchers
Frank Molkenboer
“Nicole is een zeer gedreven professional met oog voor detail. Al vele jaren maken we met succes gebruik van haar wervingscapaciteiten en ontzorgd zij ons bij de zoektocht naar nieuwe collega’s. Ze weet daarbij een goede inschatting te maken van potentiële kandidaten die niet alleen qua inhoud, maar ook op het persoonlijk vlak matchen met onze organisatie.”

Frank Molkenboer

Directeur Grote Clubactie
Hans van Lingen
Tijdens ons introductie gesprek met Nicole was er direct de juiste klik, Nicole heeft de juiste drive, haar inlevingsgevoel in onze zoektocht naar een gedreven sales kandidaat was echt geweldig. Nicole heeft dit waar gemaakt en binnen 3 weken wist ons voor te stellen aan een geschikte kandidaat.

Hans van Lingen

Operationeel Manager C. van Geel Heftruckservice
Marieke Hersmis
1 aanspreekpunt, zeer persoonlijke benadering, oprechte interesse in functie, werkgever en kandidaat. Kijkt buiten de functie inhoud ook naar persoonlijke matches.

Marieke Hersmis

Eigenaar Ambiance Zonwering

Ervaringen van kandidaten

Niet alleen de tevredenheid van de werkgevers, maar ook die van kandidaten vind ik uiterst belangrijk. Het op zoek gaan naar een nieuwe baan is een intensief en spannend proces. Duidelijk communiceren, afspraken nakomen en feedback geven is van essentieel belang.

Lees hier wat kandidaten vinden over mijn aanpak.

Monique van den Berg
“Zeer goede ervaring met de manier van werken van Van Wieringen werving & selectie. Ze wist precies wat ik zocht en heeft haar beste beentje voor mij voor gezet. Met als resultaat een geweldig goede en leuke baan voor mij binnen zeer korte tijd. Ik zou iedereen aanbevelen bij Van Wieringen werving en selectie als je serieus op zoek bent naar een (andere) baan”.

Monique van den Berg

Renée Wijermars
Toen Nicole mij benaderde voor een nieuwe rol keek ze niet alleen naar mijn CV maar ook naar de persoon achter het CV. Persoonlijke benadering, waarbij ook gekeken waar je behoeftes als persoon liggen.

Renée Wijermars

Karolien van den Broek
‘Nicole voelt heel goed aan of kandidaat en werkgever een match zijn. Haar no-nonsense aanpak in combinatie met haar uitgebreide netwerk is succesvol en zorgt voor een fijne samenwerking!’

Karolien van den Broek

Wendy Emmen
“Nicole heeft in korte tijd de arbeidswens van de werkzoekende in het vizier. Daarnaast kan zij heel goed inschatten bij wat voor soort organisatie de kandidaat past. Nicole werkt professioneel, eerlijk en is zeer goed bereikbaar. ”

Wendy Emmen

Liesbeth de Weijer
Door ruim 20 jaar bij dezelfde werkgever te zijn geweest, was ik wat “roestig” in het solliciteren. Na een zeer prettig intakegesprek en goede tips hoe te handelen, kreeg ik snel een nieuwe baan!

Liesbeth de Weijer

Bjorn van Herk
‘Zodra voor Nicole duidelijk was, waar ik als werkzoekende naar op zoek was, wist Nicole uitstekend gebruik te maken van haar grote netwerk. Hierdoor wist zij mij met de juiste werkgever in contact te brengen! Ook het snelle schakelen en het steeds blijven informeren over de voortgang van het traject heb ik als zeer prettig ervaren’!

Bjorn van Herk

Marloes van Kleeff
‘Nicole keek verder dan mijn CV en mede door de goede intake, heb ik nu een leuke baan waar ik ook als persoon op mijn plek zit.’

Marloes van Kleeff

Wil je meer weten?

Neem contact met mij op. Discretie is gegarandeerd.