Helmoed Hobus

" Nicole maakt het verschil door nét een stap extra te zetten. "

Financieel Controller bij PUK Benelux

“Ik was op zoek naar een brede financiële, administratieve controlling-functie, bij voorkeur bij een internationaal bedrijf. Via Nicole vond ik de vacature die voldeed aan mijn wensen. Vanaf het eerste moment was ons contact hartelijk: ze had interesse in de redenen waarom ik op zoek was naar een andere baan, in wat ik zocht in een nieuwe functie en organisatie én in mij als persoon. Dat is wel eens anders geweest; mijn eerdere contacten met andere recruiters waren soms erg onpersoonlijk. Nicole stelde me door haar vertrouwelijke aanpak op mijn gemak, waardoor ik mezelf kon en durfde te laten zien.”

Duidelijk en verhelderend voor sollicitant en organisatie
“In het eerste, prettige gesprek bespraken we mijn ambities, mijn carrière tot dan toe, mijn persoonlijkheid en mijn sterke en zwakke punten. Centraal stond waarom ik op zoek was naar een baan en wat ik zocht in een baan en in een organisatie. Ik ontving een samenvatting, die Nicole vervolgens naar de werkgever zou sturen. Duidelijk en verhelderend voor mij, maar ook voor de organisatie. Ik merkte al snel dat we hiermee een goede basis legden voor de vervolggesprekken. Nicole voelde uitstekend aan dat er een perfecte match moest zijn tussen de kandidaat en de organisatie. In het verleden stootte ik al eens mijn neus bij een match die er voor mijn gevoel niet 100% was, maar waar ik toch de baan accepteerde. Nicole begeleidde mij uitstekend om zo’n fout te voorkomen. Ik werk inmiddels al vijf maanden bij PUK Benelux en mijn goede gevoel tijdens de sollicitatieprocedure heeft zich meer dan bevestigd.”

Communicatie is key
“Communicatie is key gedurende het gehele proces. Gelukkig heeft Nicole dat zeer goed in de vingers. Zij geeft duidelijk aan wat je van haar kunt verwachten en wanneer. Ze pakt vragen snel en correct op en geeft een eerlijke en duidelijke terugkoppeling op de gesprekken tijdens het gehele sollicitatietraject. Met haar uitgebreide ervaring, haar hartelijke en warme persoonlijkheid, haar oprechte interesse en haar uitstekende nazorg, creëert ze een win-win situatie voor de kandidaat en de opdrachtgever. Ze is bereid dat extra stapje te zetten voor alle partijen. Ik had niet eerder meegemaakt dat een recruiter me succes wenste voor mijn sollicitatiegesprekken en naderhand informeerde hoe het gegaan was. Daarmee maakt ze écht het verschil. Ik zou haar daarom zeker aanbevelen bij relaties en bekenden.”

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Stuur vandaag nog je CV. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer