Robbin Becker

" Met haar persoonlijke en betrokken aanpak zorgt Nicole altijd voor de juiste match. "

Manager e-mobility bij Abel Installatie

“In korte tijd is ons team verdubbeld; onze afdeling binnen Abel Installatie is hard aan het groeien. Dan is het fijn als je iemand hebt die de juiste mensen voor je kan werven. Iemand die je organisatie écht kent en weet wat je nodig hebt. Iemand waar je een goede klik mee hebt en waar je op kan vertrouwen. Nicole is dat voor ons. Dankzij haar hebben we het afgelopen jaar drie waardevolle collega’s mogen verwelkomen binnen ons team.”

Alle zorgen uit handen

“Als we Nicole inschakelen, gaat ze altijd heel grondig en zorgvuldig te werk. Eerst hebben we telefonisch contact om globaal door te nemen om welke functie het gaat. Vervolgens hebben we nog een fysiek gesprek om alle details door te nemen. Nicole zorgt altijd dat ze een heel goed beeld heeft van wat wij zoeken, van waar onze behoeften liggen. Ze zorgt voor de vacaturetekst, zet haar netwerk in en doet een effectieve voorselectie van sollicitanten. Nicole doet goed aan verwachtingsmanagement en is eerlijk en transparant naar de sollicitanten die bij ons op gesprek komen. Zij weten dus precies wat ze kunnen verwachten. Vaak vormen deze kandidaten al een hele goede match met de functie én onze organisatie. Zo neemt Nicole ons veel werk uit handen.”

Altijd de juiste match

“Nicoles betrokken en persoonlijke benadering is echt haar sterke punt. Ze zorgt dat ze de organisatie en betreffende afdeling goed kent, maar ook dat ze de bedrijfscultuur begrijpt en weet hoe de sfeer op de werkvloer is. Andersom investeert ze ook veel tijd in haar zoektocht naar geschikte sollicitanten. Ze werkt bijvoorbeeld met de drijfverenanalyse van MyDrives. Dat vind ik echt een prettige aanvulling op het hele traject. Zo weten we beter of iemand ook als persoon goed bij onze organisatie past. De analyse leidt vaak tot een bevestiging of levert juist nieuwe inzichten op. Als we twijfels hebben over een kandidaat, dan kunnen we dat aankaarten bij Nicole. Ze staat altijd open voor kritische vragen en denkt graag met ons mee. Zo lukt het haar iedere keer weer om de juiste match te vinden. Ja, we zijn absoluut tevreden over onze samenwerking met Nicole. Ik raad haar zeker aan bij andere organisaties!”

Zoek je de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf?

Neem vandaag nog contact op. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer