Lesley Groels

" Nicole biedt werk op maat en doet dat heel persoonlijk. "

Management Assistente bij VRF Advocaten

“Recruiters benaderden mij wel vaker met ‘de perfecte match’. Vervolgens kwamen ze met een aanbod dat vooral goed aansloot op hun target en niet op mijn wensen. Nicole had een heel andere aanpak: zij wilde mij eerst goed leren kennen en stelde me op mijn gemak. Daardoor durfde ik vrij snel openhartig te zijn. Nicole stelde eerst een andere vacature voor, maar stond – in tegenstelling tot andere recruiters – open voor wat ík wilde. Ik vond de vacature van Management Assistente bij VRF Advocaten namelijk interessanter. En zo ontstond de échte perfecte match.”

Werk op maat
“Ik werkte al jaren als online marketeer en deed dat met veel plezier. Maar door de hoge werkdruk was er steeds minder tijd om klanten iets uit te leggen of gewoon te vragen hoe het met ze ging. En dat was juist wat ik het liefste deed. Nicole had dit snel door en maakte het haar persoonlijke missie om mij een baan te bezorgen waarin ik mijn zorgzame kant kon laten zien. En met succes! Als Management Assistente houd ik me bezig met marketing en communicatie én ondersteun ik het management in de breedste zin van het woord. Van boodschappen doen voor de lunch tot dossiers voor nieuwe cliënten in orde maken. Niet alleen de werkzaamheden passen bij mij, ook de werkgever en bedrijfscultuur. VRF Advocaten had van te voren een profielschets gemaakt voor deze functie. Naar aanleiding daarvan vulde ik een drijfverenanalyse in om te kijken hoe wij zouden matchen. Op één punt weken VRF en ik sterk van elkaar af. Nicole verzekerde mij direct dat VRF en ik elkaar daarin juist konden versterken.”

Betrokken en persoonlijk
“Nicole heeft een bijzonder persoonlijke aanpak. Bij elk sollicitatiegesprek wenste ze me succes en vroeg ze naderhand hoe het was gegaan. Dat vond ik zo fijn! En zelfs toen haar werk klaar was, bleef ze betrokken. Bijvoorbeeld met een heerlijke taart op mijn eerste werkdag! En toen ik al een tijdje bij VRF Advocaten werkte, kreeg ik een bericht van Nicole met de vraag of ik goed op mijn plek zat. Je merkt dat zij haar werk echt leuk vindt en dat straalt ze ook uit.” 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Stuur vandaag nog je CV. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer