Peggy Staps

" Uitstekend ingeschat dat ik perfect pas in mijn huidige functie. "

Controller bij Grote Clubactie

“Ik zag de vacature van Controller bij de Grote Clubactie, maar had geen ervaring met recruiters. Zo’n sollicitatieprocedure was voor mij dus helemaal nieuw. Ik kende Nicole niet, maar kreeg direct een goede indruk. Waar het soms weken kan duren voordat je uitgenodigd wordt of een afwijzing krijgt, kreeg ik na mijn sollicitatie bij Nicole al binnen een paar dagen gehoor. Niet via een simpel mailtje, maar via de telefoon. We hebben zeker een half uur gebeld en over de functie en de organisatie gesproken. Na dat gesprek nodigde ze mij uit bij haar op kantoor. Ik merkte dat ze goed voorbereid was. We bespraken mijn cv uitgebreid en ze vroeg echt door naar wat ik in het verleden heb gedaan, wat mijn verantwoordelijkheden waren en wat mijn ambities zijn voor de toekomst. En ze had oprecht interesse in mij. Ze wilde weten wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Daardoor voelde ik me erg serieus genomen.”

Geen sollicitatie, maar een kennismaking
“Na het gesprek op kantoor met Nicole, dat misschien wel twee uur duurde, ontving ik van haar een verslag over ons gesprek. Eigenlijk een soort van persoonlijke beschrijving in twee A4’tjes. Toen bleek dat ze me écht goed had leren kennen, zowel werk- als privégerelateerd, en dat ze heel duidelijk op een rijtje had of ik bij de organisatie zou kunnen passen. Ik kon me uitstekend in het verslag vinden en had geen op- of aanmerkingen. Ik vond het prettig dat ze dat eerst aan mij voorlegde voordat ze het naar de organisatie stuurde. Het contact met Nicole voelde door haar openheid niet als een sollicitatie, maar meer als een kennismaking. Ze was vriendelijk, maar ook doelgericht, op een hele comfortabele manier. Ze stelde mij op mijn gemak en vertelde me wat ik kon verwachten, waardoor ik de uiteindelijk gesprekken met de organisatie veel zekerder in ging. En ze gaf zelfs tips mee voor het gesprek. Zo ben ik van nature best bescheiden. Nicole vertelde me dat ik mezelf tijdens het gesprek met de Grote Clubactie best mocht laten zien.”

Buitengewoon attent
“Nicole is buitengewoon attent. Zo wenste ze me voor mijn eerste gesprek bij de Grote Clubactie succes en vroeg ze me haar te laten weten hoe het geweest was. Bij het tweede gesprek deed ze dat weer. Dat zegt echt wat over haar enorme betrokkenheid. Ik voel me bij de Grote Clubactie heel erg thuis en denk ook dat ik een uitstekend team vorm met de mensen die er al werkten. Nicole heeft uitstekend ingeschat dat ik qua persoonlijkheid, de manier van werken en mijn werkervaring pas bij de functie die ik nu uitoefen.”

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Stuur vandaag nog je CV. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer