Britt de Groot

" Uit onze gesprekken over mijn wensen kwam de perfecte match! "

Manager Customer Service bij IDB Holland

“Na een heftige privégebeurtenis, ontdekte ik dat ik op carrièrevlak andere dingen ambieerde en daarom niet meer op mijn plek zat. Nicole benaderde mij dus op het juiste moment en ik ging met haar in gesprek over mijn ambities en wensen. Hoewel mijn associaties met recruiters niet bijzonder positief waren, gaf Nicole mij vertrouwen. Ze gaf mij direct meer informatie en handelde snel. Nicole is een open en positief persoon. Dat ben ik ook, dus die klik was er in het eerste gesprek al. Er volgden meer gesprekken, waarin we mijn wensen bespraken. Daaruit kwam de perfecte match: IDB Holland.”

Eerlijk en meedenkend
“Ik zocht een aansturende customer-service-functie bij een bedrijf waar ik mezelf zou kunnen ontwikkelen en dat waardering heeft voor medewerkers. Daarnaast zocht ik een plek bij een bloeiende en stabiele organisatie, zodat ik er voor langere tijd zou kunnen blijven. Nicole stelde mij voor bij een organisatie waar ik erg positieve gesprekken had. Toch zorgde iets ervoor dat ik bleef twijfelen. In overleg besloten we dat ik de uitdaging die me werd aangeboden niet aannam. Ik zocht samen met Nicole naar iets dat beter bij me paste. Die eerlijkheid en betrokkenheid vond ik erg bijzonder. Al heel snel kwam ze bij me terug met een nieuwe functie. Team lead Logistiek en Customer care bij een groeiend bedrijf in de medische sector: IDB Holland. Dat wekte mijn interesse, want ik kom van oorsprong uit de medische branche en logistiek. Het bleek ook écht een goede match, want binnen zeven maanden groeide ik door van team lead tot manager van deze customer-service-afdeling.”

Anders dan anderen
“Nicole denkt met je mee, biedt een luisterend oor en is persoonlijk betrokken. Als ze denkt dat er geen match is, geeft ze dat eerlijk aan en zoekt ze verder. Ik ken best wat recruiters en ben daarom bekend met hun aanpak die in de meeste gevallen niet kan tippen aan die van Nicole. En dus beveel ik Nicole aan, aan iedereen in mijn omgeving. Ze heeft mij écht geholpen met het vinden van een functie die bij me past. Ik kan groeien in waar ik goed in ben en als persoon voel ik me volledig op mijn plek.”

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Stuur vandaag nog je CV. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer