Glenn Laenen

" Ik voel me nu thuis op mijn werkplek én doe waar ik goed in ben. "

Logistics Engineer bij Fellowes

“Jarenlang werkte ik bij grote, beursgenoteerde bedrijven in de logistieke sector. Een wereld waarin op korte termijn werd gedacht. Waar het draaide om maximale winst, vaak ten koste van de werknemers. Daar was ik wel klaar mee. En dus switchte ik in korte tijd meerdere keren van baan. Ik solliciteerde ook op een vacature bij Van Wieringen werving & selectie. Met Nicole besprak ik wat ik belangrijk vond. Zo vond ik de baan én werkgever waar ik me thuis voel en waar ik kan doen waar ik goed in ben.”

Aangepast aan mijn normen en waarden
“Ik wilde graag werken bij een bedrijf dat investeert in haar medewerkers en hen flexibiliteit en vertrouwen biedt. Dat miste ik echt bij een aantal van mijn voormalige werkgevers. De vacature bij Nicole waarop ik in eerste instantie reageerde, bleek niet bij me te passen. Enkele maanden later belde Nicole me weer op, met dit keer iets dat wél bleek te passen: Logistics Engineer bij Fellowes. In eerste instantie had ik zo mijn twijfels. Was dit wel iets voor mij? Nicole gaf mij extra informatie over het bedrijf, wat ik kon verwachten en wat de functie inhield. Daarmee maakte ze het ‘echt’ voor mij. Zo raakte ik overtuigd en ging ik op gesprek. De klik was er direct en is er nog steeds. De normen en waarden die ik besprak met Nicole, zie ik grotendeels terug bij Fellowes. Een verademing. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet.”

Kwaliteit boven kwantiteit
“Nicole heeft echt tijd geïnvesteerd om mij te leren kennen. Daarbij blijft ze écht zichzelf. Ze gaat met je mee, buigt mee, maar durft ook kritisch te zijn. Ze stuurt dus niet zomaar vacatures door met als doel om je maar ergens te kunnen plaatsen. Ze gaat echt voor kwaliteit in plaats van kwantiteit, en zoekt naar een match met de persoon. Daarbij durft ze out of the box te denken. Zelf had ik misschien nooit gesolliciteerd op deze vacature, maar ze kreeg mij zover om het tóch te doen. En dat pakte ontzettend goed uit.”

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Stuur vandaag nog je CV. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer