Frank Molkenboer

" Nicole bespaart ons veel tijd én vindt steeds de beste loyale medewerkers. "

Directeur bij Grote Clubactie

“Enkele jaren geleden besloten we bij de Grote Clubactie Nicole in te schakelen bij ons werving- en selectieproces. Inmiddels kunnen we niet meer zonder haar. We vragen áltijd om Nicole’s hulp als we een nieuwe vacature hebben. Als ondernemer ben je geneigd te denken: ik schakel geen werving- en selectiebureau in, want dat kost veel geld. Maar dan vergeet je de hoeveelheid tijd die je zelf kwijt bent aan een sollicitatieproces. Vaak krijg je veel reacties op een vacature, maar sluit een groot deel van de sollicitanten niet goed aan bij de functie. Het selecteren van geschikte kandidaten is dan een hele klus.”

Aandacht voor klant én kandidaat
“In de afgelopen jaren hebben wij met meerdere recruitmentbureaus gewerkt. Veel daarvan gaan voor kwantiteit. Zij leveren veel kandidaten aan, met het idee dat er dan altijd wel een geschikte werknemer tussen zit. Nicole werkt anders. Zij houdt goede voorselectiegesprekken en filtert er al snel uit welke kandidaten niet bij onze organisatie passen. Daarna geeft ze ons de keuze uit twee of drie mensen, in plaats van tien of vijftien. Nicole zorgt ervoor dat ze de overgebleven kandidaten goed informeert. Zo zijn verwachtingen goed gemanaged. Dat vind ik prettig. De nieuwe werknemer maakt een sprong in het diepe, maar ook voor ons als organisatie is het belangrijk dat we weten waar we aan beginnen. Nicole verdiept zich echt in haar klanten én in de kandidaten. Precies daarom weet zij de beste match te maken.”

Resultaat op lange termijn
“Lang geleden deden we zelf wel eens de werving- en selectie. Maar wat blijkt: de mensen die Nicole de afgelopen jaren voor ons heeft geselecteerd, blijven de organisatie veel langer trouw. Wanneer je tijd, geld en energie investeert in iemand die na een half jaar weer vertrekt, is dat veel duurder dan het uitbesteden van je werving- en selectieproces. Daarbij maakt Nicole het zowel voor de werknemer als de werkgever een feest om haar in te schakelen. Er is taart voor iedereen als er een nieuwe werknemer start. Bovendien toont ze ook interesse in ons bedrijf als er geen vacatures zijn. Daar ligt echt haar kracht. Op het moment dat we weer een vacature hebben, hebben we haar direct op ons netvlies.”

Zoek je de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf?

Neem vandaag nog contact op. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer