Mirjam de Vries

" Wij hebben nu blijvertjes die van grote waarde zijn voor het bedrijf. "

Head of Human Resources Benelux bij Fellowes

“Fellowes ontwikkelt oplossingen voor de professionele werkplek en de thuiswerkplek. Als we op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, vinden we het natuurlijk belangrijk dat hun competenties aansluiten op het functieprofiel. Maar ze moeten ook als persoon passen bij onze organisatie. Sowieso is het lastig om nieuwe mensen te vinden, voor bepaalde functies en profielen is er sprake van schaarste. Daarnaast is het soms moeilijk om voor onze vacatures een duidelijk profiel op papier te zetten. Wanneer we voor een complexere functie zelf een vacature uitzetten, slagen we er daarom vaak niet in om de juiste medewerker te vinden. Om die reden maken we gebruik van de expertise van Nicole. Ze hielp ons bijvoorbeeld in de zoektocht naar een nieuwe medewerker voor een logistieke en analytische functie én een functie in het HR-team. We hadden in beide gevallen dringend een geschikte kandidaat nodig. Tegelijkertijd hadden we onze handen vol aan andere urgente zaken. Het besluit was snel gemaakt: Nicole was de aangewezen persoon om dat voor ons op te pakken. Ze beschikt over een groot netwerk in de regio. Daarnaast spreekt ze kandidaten altijd persoonlijk. Zo wisten we zeker dat de mensen die bij ons op gesprek kwamen, een goed beeld hadden van de functie en de organisatie.”

Geen kwantiteit, maar kwaliteit
“Onze samenwerking met Nicole gaat ver terug. Al in 2013 maakten we kennis. Hoewel we niet altijd werken met een recruiter, schakelen we Nicole in wanneer we een specifieke vraag hebben die we niet kunnen beantwoorden met een simpele advertentie of de hulp van een uitzendbureau. Inmiddels weten we dat Nicole altijd iemand voorstelt die voldoet aan het profiel dat wij geschetst hebben. Ze legt alleen kandidaten aan ons voor van wie ze overtuigd is dat ze bij ons passen. Geen kwantiteit, maar kwaliteit dus. En dat zie je: Nicole’s kandidaten zijn blijvertjes, loyale medewerkers die van grote waarde zijn voor het bedrijf.”

Effectief én leuk
“De samenwerking is heel prettig. Met Nicole kun je vlot en makkelijk schakelen, waardoor de communicatie altijd soepel verloopt. Daarnaast weet ze perfect in te schatten hoeveel contact ze met ons moet opnemen. Start er een nieuwe kandidaat bij ons, dan belt ze. Maar ze weet ook dat we niet elke week aan de telefoon hoeven te hangen. Daar hebben we het immers allebei te druk voor! Buiten dat is het ook gewoon gezellig om Nicole in te schakelen. Ze heeft een open en sprankelende persoonlijkheid. Ze levert niet alleen een effectieve bijdrage, maar het is ook leuk om met haar samen te werken.”

Zoek je de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf?

Neem vandaag nog contact op. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer