Guyonne Damen

" Het is zo fijn om te doen wat je écht leuk vindt. "

HR-functionaris bij Verbo Group

“Mijn vriend kende Nicole al langer en volgde haar op LinkedIn. Zodoende zag hij de functie van HR-functionaris bij Verbo en vond die helemaal bij mij passen. Ik las de functieomschrijving, was meteen enthousiast en benaderde Nicole. Ik mocht langskomen en bij haar op kantoor volgde een heel fijn gesprek. Ze nam de tijd voor mij en luisterde naar wat ik te vertellen had. En luisterde tussen de regels door naar wat voor persoon ik ben. Ik voelde me gezien.”

(H)erkenning
“Ik heb jaren in Amerika gewoond en gewerkt. Hierdoor spreek ik de taal goed én weet ik hoe het is om migrant te zijn. Een groot deel van het personeel bij Verbo is ook migrant en daardoor herkende ik mezelf in hen. Nicole zag mede hierom de match met Verbo wel voor zich en stelde mij daar voor. Al tijdens het eerste gesprek was de klik duidelijk: ik was meteen aangenomen! Nu mag ik de hele dag doen wat ik écht leuk vind. En dat is zo fijn. Mijn takenpakket is heel divers. Ik bied werknemers een luisterend oor, doe personeelsadministratie en help met praktische zaken: het afsluiten van een zorgverzekering bijvoorbeeld. In korte tijd heb ik een sterke band opgebouwd met het personeel en mijn collega’s en voel me helemaal op mijn plek.”

Vertrouwen
“Tijdens het proces heb ik me op mijn gemak gevoeld bij Nicole. Haar open, betrokken en warme houding gaven mij het vertrouwen dat dit goed zou komen! In ons contact had ik niet het gevoel dat ik met een sollicitatie bezig was, maar dat ik gesprekken voerde met iemand die het beste met me voorhad. Zelfs nadat ik aangenomen was, bleef Nicole nog in contact met mij. Ik ben blij met de match die ze voor me heeft gemaakt. En ben er zeker van dat ik hier nog jaren met plezier werk.”

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Stuur vandaag nog je CV. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer