Pieter van Grimbergen

" Wij zijn goed in ons vak, Nicole in het hare! "

Directeur bij Sinis Advies Ontwerp en Implementatie

“Sinis Advies, Ontwerp en Implementatie heeft toonaangevende opdrachtgevers in heel Nederland. Als organisatie zijn we bewust compact. Daarom hebben we ook niet de uitstraling van een groot landelijk bureau. Dat maakt het soms lastiger om mensen met specifieke skills te vinden. In de elektrotechniek, werktuigkunde en beveiliging heerst bovendien krapte op de arbeidsmarkt. Omdat wij mensen zoeken die écht passen en lang willen blijven, hebben we Nicole ingeschakeld. Waarom niet zelf de werving en selectie doen? Wij zijn goed in ons vak, zij in het hare.”

Verschuiving van de markt
“Toen ik startte bij Sinis Advies, Ontwerp en Implementatie, werden er nog advertenties geplaatst om mensen te werven. En er werden open sollicitatiebrieven geschreven. Detacheringsbureaus vonden de beste professionals voor ons. Tegenwoordig is dat heel anders: de markt is verschoven. Monsterboard en Indeed zijn de belangrijkste spelers. Het kost veel tijd om de juiste mensen aan te trekken via deze platforms. En om er gebruik van te kunnen maken, moet je ook nog eens flink betalen. De werving en selectie besteden wij daarom liever uit. We kenden Nicole al langer en hadden vertrouwen in haar. Al snel bleek ons vertrouwen terecht: Nicole voelt precies aan wat wij nodig hebben voor ons bedrijf. Ze heeft inmiddels een werknemer voor ons gevonden en met de tweede zijn we in onderhandeling.”

Persoonlijk contact
“Nicole voerde eerst met gesprekken met ons: wie is Sinis Advies, Ontwerp en Implementatie en hoe opereert de organisatie? En: wat verwacht het team van een nieuwe werknemer? Op basis van onze eisen stelde ze een vacaturetekst op, die ze uitzette in haar netwerk. Daarna hield ze de eerste screening. Wanneer ze een geschikte kandidaat vond, stuurde ze ons een voorstel. Ze nam ons al het werk uit handen, maar hield ons wel goed op de hoogte. Het contact is persoonlijk, goed en precies op de juiste momenten. Dat is vooral waarin ze verschilt van andere bureaus. Dat persoonlijke tintje en haar gedrevenheid maakt dat wij haar een volgende keer weer gebruik zullen maken van haar expertise.”

Zoek je de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf?

Neem vandaag nog contact op. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer