Astrid van Gool

" Nicole heeft ons veel werk uit handen genomen. "

Marketingmanager en mede-eigenaar bij Beauty Brands

‘Nicole heeft ons veel werk uit handen genomen’

“Vorig jaar zochten we iemand voor ons bedrijf Beauty Brands in Tilburg. Het ging om een belangrijke functie en daar wilde ik graag professionele hulp bij. Daar heb ik Nicole voor ingeschakeld. Zij heeft een groot en sterk netwerk in Tilburg, gaat vakkundig te werk en heeft een hele prettige, persoonlijke benadering. Bovendien weet Nicole als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste persoon voor de juiste plek te zoeken. Ze investeert veel tijd om onze organisatie goed te leren kennen en zo de juiste kandidaat, de juiste match te vinden.”

Van vacaturetekst tot gesprekken

“Toen Nicole voor ons aan de slag ging, dook ze echt in onze organisatie. Wat doen we en wat vinden we belangrijk? Hoe is de sfeer binnen het bedrijf? Wat voor type persoon past daar goed bij? Ze keek daarbij echt naar onze organisatie als geheel. Pas toen ze een goed beeld had van het bedrijf en de functie ging ze aan de slag. Ze schreef de vacaturetekst, zette haar netwerk in en ging actief mensen benaderen. Nicole deed de eerste selectie en stelde vervolgens de meest geschikte kandidaten aan ons voor. De drijfverenanalyse van MyDrives vind ik daarbij een hele zinvolle aanvulling. Deze analyse geeft een duidelijk beeld van de drijfveren, skills en persoonlijkheid van kandidaten. Dat was ook tijdens de gesprekken van waarde merkte ik; je kon het daardoor al heel gericht over bepaalde vaardigheden en (karakter)eigenschappen hebben.”

Persoonlijk contact

“Nicoles persoonlijke benadering vind ik echt van toegevoegde waarde. Ze is betrokken bij ons bedrijf en weet daardoor precies wat we zoeken; welke drive en persoonlijke motivatie wij graag bij kandidaten zien. Bij Nicole heb je niet steeds met verschillende personen binnen een bedrijf te maken, maar ze doet alles zelf. Dat is een groot voordeel en maakt het contact heel persoonlijk. Ik heb een goede klik met Nicole en dat werkt prettig. Ze is heel helder en open in haar communicatie, zowel naar ons als naar de kandidaten. Nicole neemt ons op die manier veel werk uit handen!” 

Zoek je de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf?

Neem vandaag nog contact op. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer