Pieter Neggers

" Het draaide eerst om mij en daarna pas om de functie. "

Senior accountmanager bij PUK Benelux

“Tijdens ons eerste gesprek vroeg Nicole direct waarvan ik gelukkig word in een baan. Een simpele vraag die direct duidelijk maakte dat ze écht oog had voor mij en mijn wensen. Pas nadat we mijn persoonlijkheid en talenten hadden besproken, kwam de inhoud van de functie aan bod. Hierdoor wist ik meteen dat Nicole maatwerk levert en echt had geluisterd. Het gesprek duurde anderhalf uur, maar omdat het zo natuurlijk ging, voelde het voor mij als een kwartiertje.

De juiste match
Op die eerste vraag antwoordde ik dat ik een baan wilde waarin ik in alle rust mijn werk goed uit kon voeren. Ik was niet meer op zoek naar snelle verkoop, trades en ad-hocaanvragen. Nicole stelde mij voor bij PUK Benelux als Senior Accountmanager. Ik voerde er drie gesprekken waarin ik de bevestiging kreeg die ik nodig had. Hier was alles goed geregeld, hier was rust. En hier kreeg ik de ruimte om van A tot Z betrokken te zijn en blijven bij een project.

Oprecht geïnteresseerd
Na ieder gesprek kwam Nicole bij mij in de lucht om te vragen hoe het was gegaan en of het bedrijf bepaalde dingen met me besproken had. Als ik Nicole was, zou ik blijven werken zoals ze nu al doet. De betrokkenheid die ze toonde had ik nog niet eerder bij een recruiter meegemaakt en klonk in alles door; van het eerste tot en met het laatste contact. Dat laatste contact was trouwens niet toen ik aangenomen was, maar toen ik er al een tijdje werkte. Ze belde me na drie maanden om te vragen of ik inmiddels mijn draai gevonden had. Hoe mooi is dat? Haar werk voor mij stopte, maar haar interesse in mij niet.”

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Stuur vandaag nog je CV. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer