Serge Elemans

" Ze heeft het gevoel voor een goede match uitstekend in de vinger. "

Deputy Managing Director Benelux bij IDB Holland

“Een tijd geleden wilden we elke afdeling voorzien van een teamleider of manager. Voor één afdeling misten we nog iemand in zo’n leidinggevende functie. We zochten een kandidaat met ervaring in het aansturen van customer service teams en hadden deze kandidaat snel nodig. Ik ben de enige binnen het bedrijf die zich er comfortabel bij voelt om zelf de werving en selectie te doen. Maar ik heb er niet altijd tijd voor. Daarom zochten we hulp bij onze zoektocht. Nicole kwam direct bij ons langs om te zien wat wij nu eigenlijk doen, juist vanwege het specialistische karakter van onze werkzaamheden. Ze wilde gevoel krijgen bij de organisatie en de mensen en investeerde veel tijd om ons echt te leren kennen. De kandidaat die Nicole vervolgens aan ons voorstelde was een schot in de roos. Zij is binnen een paar maanden opgeklommen van teamlead naar manager van de afdeling.”

Constructieve relatie
“In het verleden hebben wij samengewerkt met verschillende grote werving- en selectiebureaus. Daar hadden we niet altijd goede ervaringen mee. Daarom nemen we het uitbesteden van de sollicitatieprocedure niet licht op. Mijn voorkeur lag bij een samenwerking met een kleiner bureau. Nicole kende ik zelf nog niet, maar ik had haar naam al wel eens gehoord in mijn netwerk en wist daardoor dat ze bekend staat om haar persoonlijke aanpak. We kozen voor haar als een soort pilot: groeien we in de toekomst, dan willen we wanneer het nodig is een betrouwbare partner kunnen inschakelen. Ik bouw graag een constructieve relatie op met iemand die ons steeds opnieuw kan helpen wanneer we nieuwe mensen nodig hebben. Prettig is dat ik aan Nicole kan aangeven hoe ik het sollicitatieproces graag voor me zie. Ik vroeg haar bijvoorbeeld niet vijf kandidaten voor te stellen, maar alleen de twee best passende. En dat deed ze vervolgens ook. Zo kostte het ons minder tijd en spraken we toch de juiste mensen.”

Eerlijk, professioneel en correct
“Nicole heeft het gevoel voor een goede match uitstekend in de vingers. En ze is eerlijk. Zo maakte ze duidelijk dat ze het spannend vond ons te helpen, omdat wij opereren in een hele specifieke markt. Dat ze dat aangeeft én ze tegelijkertijd vraagt om feedback, vind ik erg sterk. Alleen zo vind je samen iemand die echt past binnen het team en die de werkzaamheden aankan. Ik merk aan alles dat Nicole professioneel en correct is. Ze staat achter de kwaliteit van de kandidaat die ze voorstelt en geeft ons zo het vertrouwen dat die perfecte match er komt.”

Zoek je de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf?

Neem vandaag nog contact op. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer