Eelco vandaag gestart als QHSE Medewerker

Eelco is vandaag gestart in zijn nieuwe baan als QHSE Medewerker bij GVT  Group of Logistics.  In zijn functie ligt de focus op het signaleren en verbeteren van processen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Om zijn eerste werkdag te vieren heb ik een heerlijke ‘Van Wieringen’ taart af mogen geven aan hem. Ik […]

4 mrt, 2019
Update

Eelco is vandaag gestart in zijn nieuwe baan als QHSE Medewerker bij GVT  Group of Logistics.  In zijn functie ligt de focus op het signaleren en verbeteren van processen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Om zijn eerste werkdag te vieren heb ik een heerlijke ‘Van Wieringen’ taart af mogen geven aan hem. Ik wens Eelco heel veel succes met zijn nieuwe baan.

Mijn toegevoegde waarde

De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat is mijn missie. En dat gaat me al sinds 2008 goed af. Ik heb geen geheim recept, maar besteed veel aandacht aan een goede voorbereiding. Pas met een compleet beeld ga ik aan de slag.

Ik beschik daarnaast over een groot netwerk, ben betrouwbaar en duidelijk in mijn communicatie en ben MyDrives-gecertificeerd. Hiermee kan ik uitstekend matchen op cultuur, drijfveren, skills en persoonlijkheid. Ook ben ik Certified Integrity Specialist, wat mij helpt om te doorzien wat kandidaten en organisaties écht beweegt. En dat is in ieders belang.

Mis geen kans meer