Kerstsluiting van Wieringen werving & selectie

Net als heel veel anderen had ik me de aankomende feestdagen heel anders voorgesteld. En ook al kijk ik terug op een zakelijk succesvol jaar, deze nieuwe lockdown doet zeer. Omdat ik veel ondernemers ken die hoopten te gaan knallen, maar nu weer noodgedwongen dicht zijn. Omdat er wederom mensen zijn die bezorgd zijn om […]

23 dec, 2021
Tips

Net als heel veel anderen had ik me de aankomende feestdagen heel anders voorgesteld. En ook al kijk ik terug op een zakelijk succesvol jaar, deze nieuwe lockdown doet zeer. Omdat ik veel ondernemers ken die hoopten te gaan knallen, maar nu weer noodgedwongen dicht zijn. Omdat er wederom mensen zijn die bezorgd zijn om hun baan. En omdat er voor iedereen opnieuw veel onzekerheid is.

Toch ga ik genieten van kerst en oud en nieuw. Dat lukt me het beste door het mooie te zien in kleine dingen. In de natuur tijdens een wandeling. In een glimlach tijdens het kerstdiner. En in de ideeën voor 2022 die al zweven door mijn hoofd.

Vanaf 27 december is Van Wieringen werving en selectie gesloten. Op 3 januari sta ik weer voor je klaar. Maak er mooie dagen van, zorg goed voor jezelf en voor elkaar. En koester de mooie momenten. Tot in 2022!

Mijn toegevoegde waarde

De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat is mijn missie. En dat gaat me al sinds 2008 goed af. Ik heb geen geheim recept, maar besteed veel aandacht aan een goede voorbereiding. Pas met een compleet beeld ga ik aan de slag.

Ik beschik daarnaast over een groot netwerk, ben betrouwbaar en duidelijk in mijn communicatie en ben MyDrives-gecertificeerd. Hiermee kan ik uitstekend matchen op cultuur, drijfveren, skills en persoonlijkheid. Ook ben ik Certified Integrity Specialist, wat mij helpt om te doorzien wat kandidaten en organisaties écht beweegt. En dat is in ieders belang.

Mis geen kans meer