Paul Jeroen de Gardeyn

" Een echte vakvrouw die een stevig inhoudelijk gesprek niet uit de weg gaat. "

Sales Manager bij Verbo Group

“Via LinkedIn word ik regelmatig benaderd door recruiters, maar meestal houd ik de boot af. Totdat ik toch voorzichtig om me heen ging kijken en Nicole mij een berichtje stuurde met een interessante vacature. Zij kwam met haar bericht toevallig op precies het juiste moment. Grappig, want de vacature waarvoor Nicole me benaderde, was een functie bij Verbo Group. Ik kende het bedrijf al: tijdens mijn hbo-opleiding Commerciële Economie schreef ik twee plannen als schoolopdracht voor Verbo Group. Omdat Nicole’s berichtje mij nieuwsgierig maakte, belde ik een oud-studiegenoot op die er werkte. Hij zei: het is een hartstikke leuk bedrijf, dus ga vooral eens praten.”

Soepel werving- en selectietraject
“Eenmaal op de koffie bij Nicole bespraken we voornamelijk wie ik als persoon ben, om zo te achterhalen of ik in het bedrijf paste. Nicole gaf daarnaast voldoende informatie over de functie en de bedrijfsstructuur binnen Verbo Group, zodat ik zelf ook kon beoordelen of ik dat interessant vond. Mede omdat zij het zo duidelijk en aantrekkelijk overbracht, werd ik enorm enthousiast. De functie leek me uitdagend en een perfecte stap verder in mijn carrière, en mijn gesprek met Nicole bevestigde dat. Na het gesprek stelde ze me voor aan de directie van Verbo Group. Het eerste gesprek dat ik had was informeel, echt een kennismakingsgesprek. Bij het tweede gesprek vond ik direct de arbeidsvoorwaarden op tafel. Dat het zo soepel ging vond ik prettig, en ik merkte direct dat Verbo Group Nicole écht vertrouwde in haar oordeel. Ik hoefde alleen nog te beamen dat ik een functie binnen het bedrijf zag zitten, dat ik op zoek was naar een uitdaging en dat ik in het plaatje paste. We hadden elkaar daarom zo gevonden.”

Alle partijen uitstekend op de hoogte
“Nicole is open, vriendelijk, vlot en warm. Een echte vakvrouw, die haar werk ook op een leuke manier uitvoert. Je kunt gezellig met haar kletsen, maar zeker ook een stevig inhoudelijk gesprek met haar voeren. Daarnaast merkte ik aan alles dat ze al enige tijd de werving en selectie voor Verbo Group doet: ze was overduidelijk heel bekend met de organisatie en ze was uitstekend op de hoogte van de functie. Dat bracht ze duidelijk aan mij over, maar ook aan het bedrijf. Ik merkte dat Verbo Group ook wist wie ik was, wat mijn werkverleden was en wat mijn ambities waren. Daarom kon het bijna niet anders dan een goede match zijn. En dat blijkt: ik heb het hartstikke naar mijn zin. Nicole heeft het werving- en selectietraject tot een succes gemaakt, nu is het aan mij om van mijn baan succes te maken.”

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Stuur vandaag nog je CV. Discretie is gegarandeerd.

Mis geen kans meer