Rolf vandaag begonnen in zijn nieuwe functie als Projectleider

Op je eerste werkdag kom je lekker binnen als je meteen trakteert, toch Rolf? Daarom veel plezier met uitdelen vandaag. En natuurlijk onwijs veel succes op je nieuwe werkplek bij Vogels Bouwmanagement waar jij als Projectleider aan de slag gaat en projecten in de meest brede zin van het woord gaat organiseren. Dennis Vogels bedankt […]

17 jun, 2019
Update

Op je eerste werkdag kom je lekker binnen als je meteen trakteert, toch Rolf? Daarom veel plezier met uitdelen vandaag. En natuurlijk onwijs veel succes op je nieuwe werkplek bij Vogels Bouwmanagement waar jij als Projectleider aan de slag gaat en projecten in de meest brede zin van het woord gaat organiseren. Dennis Vogels bedankt voor jouw vertrouwen en de fijne samenwerking!

Mijn toegevoegde waarde

De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat is mijn missie. En dat gaat me al sinds 2008 goed af. Ik heb geen geheim recept, maar besteed veel aandacht aan een goede voorbereiding. Pas met een compleet beeld ga ik aan de slag.

Ik beschik daarnaast over een groot netwerk, ben betrouwbaar en duidelijk in mijn communicatie en ben MyDrives-gecertificeerd. Hiermee kan ik uitstekend matchen op cultuur, drijfveren, skills en persoonlijkheid. Ook ben ik Certified Integrity Specialist, wat mij helpt om te doorzien wat kandidaten en organisaties écht beweegt. En dat is in ieders belang.

Mis geen kans meer