Van Wieringen werving & selectie gesloten van 2 juni t/m 7 juni

Ik maak een korte trip naar Denemarken.

1 jun, 2022
Tips

De Denen behoren tot de gelukkigste volken ter wereld. Dat komt onder andere door hun goede werk- privébalans. Een Deen werkt wekelijks gemiddeld 33 uur en kan deze uren vaak flexibel invullen. Ik snap wel dat je daar gelukkig van wordt 😉.

Ikzelf hou het de komende dagen daarom eens bij nul werkuren per dag. Want ik maak een korte trip naar Denemarken, naar Kopenhagen om precies te zijn. Ik ga er de stad en de Deense cultuur ontdekken. Op woensdag 8 juni ben ik terug. Wie weet wel met nieuwe inspiratie binnen mijn eigen vakgebied! Dan hoor je dat zeker van me.

Mijn toegevoegde waarde

De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat is mijn missie. En dat gaat me al sinds 2008 goed af. Ik heb geen geheim recept, maar besteed veel aandacht aan een goede voorbereiding. Pas met een compleet beeld ga ik aan de slag.

Ik beschik daarnaast over een groot netwerk, ben betrouwbaar en duidelijk in mijn communicatie en ben MyDrives-gecertificeerd. Hiermee kan ik uitstekend matchen op cultuur, drijfveren, skills en persoonlijkheid. Ook ben ik Certified Integrity Specialist, wat mij helpt om te doorzien wat kandidaten en organisaties écht beweegt. En dat is in ieders belang.

Mis geen kans meer